CONVENTO DE SANTA CLARA

San Cristóbal de La Laguna
- Arquitectura Religiosa. Conventos -
Baezan ja San Lucar de Barramedan nunnien perustamat vuonna 1547 se on riippuvainen frantsiskaanimiehistöstä ensimmäiseksi naisluostariksi.

Ajatus uskonnollisen luostarin perustamisesta La Lagunaan on syntynyt vuodesta 1524 lähtien Cabildon aloitteesta. Samanaikaisesti Kristuksen ritarikunnan komentaja D.Alonso Fern ndez de Lugo (valloittajan D.Bartolom Benitezin poika) jättää tahtonsa. kaksi tuhatta kultaa kaksinkertaistuu naisvaltaisen luostarin perustaksi. Luostarin rakentaminen päättyy vuonna 1578, mutta vuonna 1697 tehty tulipalo tuhoaa suurimman osan luostarista, lukuun ottamatta Water Streetin riippuvuuksia ( nykyään Nava ja Grim n ), uudelleen rakentamalla hälyttävä Diego de Miranda.

Seitsemännentoista vuosisadan aikana se oli yksi rikkaimmista luostarista kaupungissa, jossa oli 150 nunnaa

Luostarikirkko oli avoinna palvonnalle vuonna 1700, sen historiallinen ja arkkitehtoninen tausta löytyy siihen liittyvästä kulttuuriomaisuudesta.

Luostaritehdas nykyisessä kokoonpanossaan juontaa juurensa 1800-luvulle. Siinä on kaksi suurta pihaa, joka noudattaa Kanariansaarten luostarin luostarien tyypillistä tyyppiä. Yläpuiset galleriat tukevat oikeilla jaloilla tuettuja jalkoja. Lisäksi on kolmas avoin, kapea ja takana oleva tila, joka noudattaa samoja ominaisuuksia kuin aikaisemmat.

Anchieta-kadun vieressä oli El Beaterio, joukko yksityisiä soluja, joita tunnustetut uskonnolliset käyttivät.

Ulkopuolella Ajimez erottuu tai Mudejar maku näkökulmasta vuodelta 1717, joka sijaitsee Vianan kulmassa Ernesto Ascanion kanssa.

Vuonna (2013) luostarissa on 13 nunnaa, ja siinä on kulttuurin kiinnostuksen luokka monumentin luokalla. Erilaisten kuntoutustöiden jälkeen voit vierailla alueella, joka on omistettu pyhän taiteen näyttelyille.


KUNNALLISUUS San Crist bal de La Laguna

ZONE District1- Historiallinen keskus

OSOITE Calle Nava y Grim n, 15


Descripción Documento Descargar Documento
No existe/n Documento/s para este Bien

RUTAS Y GUIAS
Sin Imágen Ruta de Los Conventos - Cat:Urbanas