CONJUNTO DE CUATRO BUNGALOWS (CAMINO LARGO)

San Cristóbal de La Laguna
- Arquitectura Contemporánea. General -
Arkkitehtuuri ja kaupunkisuunnittelu Kanariansaarilla 1968-1988 (1989) Kustantajat: Palerm Salazar, (Juan Manuel ja Ram rez Guedes, Juan). Las Palmasin arkkitehtuurin korkeakoulu, UPC, Las Palmas de Gran Canaria.


Guti rrez Herreros, Virgilio (toimittaja) / Gonz lez V zquez de Parga, Cristina (tekstit): Rubens Henr quez (2002). ISBN 84-600-9702-1. Kanariansaarten virallinen arkkitehtikollegio. Teneriffan, La Gomeran ja El Hierron dekarkaatio.


30 vuotta taidetta Kanariansaarilla. Siirtymästä Kanariansaarten nykytaiteen lähihistorialliseen kokoelmaan. Visio nms (2008). ISBN 978-84-88779-89-2. Mapfre Guanarteme -säätiö, Las Palmas de Gran Canaria.


Gabriel Ruiz Cabrero , Nykyarkkitehtuuriopas 1962-2006 (2008) Teneriffalla. ISBN 978-84-87340-91-8. Cabildo de Tenerife, toimii yhteistyössä Kanariansaarten virallisen arkkitehtikollegion kanssa Teneriffan, La Gomeran ja El Hierron rajaamiseksi.
Pizza, A .: 20th Century arkkitehtuuriopas (1997). Valitut, Espanja
Flores, C. ja G ell, X .: Espanjan arkkitehtuuriopas vuosille 1929 - 1996 (1996). Caja de Arquitectos -säätiö, Barcelona.
BASA Magazine, n 1 (1983), Kanariansaarten virallinen arkkitehtikollegio.

BASA-lehti, nro 11 (1990), Kanariansaarten virallinen arkkitehtikollegio.
La Lagunan historiallisen keskuksen koristekasvisto. Wolfredo Wildpret de la Torre, Antonio Garc a Gallo, Israel P Vargas, Juan Sergio Socorro Hern ndez. ISBN 84-88919-92-1 (2005). Hon. San Crist bal de La Lagunan kaupungintalo.


La Lagunan rannalla. Leocadio Machado. ISBN 84-88919-49-2. (1998). Hon. San Crist bal de La Lagunan kaupungintalo.


Lehtiartikkeli Uruguay ja Kanariansaaret ylittivät mahdollisuudet. Don Francisco Aznar Vallejo, La Lagunan yliopiston professori.


Kanarianjälki Uruguayssa. Sol Rinc n Borobian artikkeli, julkaistu Teneriffan lausunnossa.

http: //www.laopinion.es/canarias/2013/06/23/huel ...Conjunto de cuatro bungalows (Camino Largo)

Tämä ainutlaatuinen 1960-luvulla rakennettu neljän talon ryhmä noudattaa Le Corbusier -arkkitehtuurin neljää periaatetta.

muodot määräytyy ruudukon avulla, jossa sen linjojen yksinkertaisuus saa aikaan rationaalisuuden ja ehdottaa todellista rikkaampaa esivalmistusjärjestelmää.

Arkkitehti Rubns Enriquez turvautuu kahdeksan tiivistetyn pyöreän pylvään käyttöön, jotka nostavat asettavat asiat maanpinnan yläpuolella jättäen kehän rakenteen ulokepalkkiin ja korostaen niiden irrotettavuutta maanpinnan kanssa tuuletintilojen sallimisen lisäksi sisustus. Kuitusementtilevyt ja puiset teekirja-ikkunaluukut, jotka peittävät ulkoseinät, on kehystetty tasaisilla betonilevyillä. Puutarhat ja ulkokuva ovat täydellisesti valittu ja sisustettu. Luonnonkiviseinä, joka yhdistää taloja siksak-muodossa tai kaarevat portaat, ovat joitain elementtejä, jotka täydentävät tällaista erityistä sarjaa.Conjunto de cuatro bungalows (Camino Largo)

Valittu rakenne ja rakennejärjestelmä perustuvat prototyypin valintaan toistoa varten, koska se on moduloitu rakennus paitsi rakenteessaan myös koteloissaan.
Teräsbetonista valmistettu rakenne on hyvin yksinkertainen ja se ratkaistaan kahdella suorakaiteen muotoisella levyllä ja kahdeksalla upotetulla julkisivulinjan pylväällä, joiden erikoisuus on ontto, jotta asennuskanavat voidaan kulkea. Samalla kun rakenne projektioidaan ja toteutetaan paikan päällä, julkisivukotelo suunnitellaan esivalmistettujen elementtien avulla, nerokas käsintehty ratkaisu esivalmistettuja kerroslevyjä paikan päällä, koostuen kuitusementtilevyistä ulkopuolelta, nauhoista sisäpuolella ja eristyksestä lasikuitua molempien arkkien välillä, jotka on koottu tai myöhemmin. Ratkaistaan samanaikaisesti vain kymmenen senttimetrin paksuisen julkisivun sulkeminen ja viimeistely.
Koteissa käytettävien materiaalien osalta basalttimelulla tehdyn betonin ja jo mainittujen tehdasvalmisteisten paneelien käytön lisäksi kotelon seinämään käytetään peruskiviä, mäntypuuteetä kirjasen kaihtimet, puusepän rautaprofiilit ja jalkakäytävien peruslevy.Conjunto de cuatro bungalows (Camino Largo)

KUNNALLISUUS San Crist bal de La Laguna

ZONE District1- Historiallinen keskus

OSOITE N Universidad Avenue, 29, 31,33,35


Descripción Documento Descargar Documento
Planta Tipo
Alzado
Maquetas Previas1
Maquetas Previas2

No existe/n Bien/es Relacionado/s