CASA DE LOS CARTA (VALLEGUERRA)

San Cristóbal de La Laguna
- Arquitectura en el Medio Rural. Haciendas -
Casa de los Carta on suuri maalaistalo, jonka omistavat Guerra-maanomistajat (nimi, jonka laakso tunnetaan) ja jonka kapteeni n Mat osti 180 reais -yrityksenä Rodr guez Carta -lapsena 14. helmikuuta 1726 a. Lope Fern ndez de la Guerra. Talo uusittiin kokonaan, kuten osoitettiin sen testamentissa, joka päivätty vuonna 1742: 'la olemme istuttaneet ja uudistaneet kustannuksellamme kadonneiden, pilaantuvien ja taaksepäin kadonneiden olosuhteiden vuoksi ja olemme myös tehneet taloja, säiliötä, viinitilaa ja kellaria , ja kaikki muu siinä on siinä, missä olemme käyttäneet monia todellisia '. Pari vuotta myöhemmin, vuonna 1747, kapteenin pojan Matin muuttaminen Bernardoksi jatkui albailialaisten opettajien Jacinto Hern ndez Pereran ja Juan P rez Izquierdon sekä puuseppien Francisco Meli n de kanssa. Olivera ja Antonio P rez Chac n, saaden yhteensä 12248 reaalia. Useiden vuosien varrella jatkuneiden laajennusten jälkeen Cabildo de Teneriffa osti sen vuonna 1976 lopulta, ja aloitti kunnostustöiden ja kunnostustöiden tekemisen muuttaa tämä hacienda nykyiseksi Teneriffan etnografiseksi museoksi vuodesta 1987 lähtien. populaarikulttuuri ja kansanperinne saari oy, joka on kulttuurin kannalta kiinnostunut kolme vuotta aiemmin.

Don Rodr Guez Cartasta (1675-1743) puhuttaessa puhutaan saariston ja Amerikan välisestä säännöllisestä kaupasta 1800-luvulla, ja tämän liiketoiminnan ansiosta onnistuin keräämään suuren omaisuuden. Rodr guez Carta, kotoisin La Palmasta ja naimisissa tiinalaisfarmin, Do a Concepci n Dom nguez kanssa, oli suurien uskonnollisten teosten suojelija, kuten tunnettu perhejuoni, joka sijaitsee La Concepcionin kirkossa Santa Cruz de Teneriffalla, Sen lisäksi, että äskettäin nimetyssä pääkaupungissa on erilaisia kiinteistöjä, kuten Plaza de Candelarian talo (Plaza de la Pila) ja Plaza de la Iglesin talo ...


SÄILYTETTY seinä . Seinämä, joka kulkee koko tilan läpi, lähellä sitä ja tarjoaa enemmän pakkauksia julkisivulle. Pääsisäänkäynti on merkitty kaksinkertaisella jalustalla ja ristillä, joka on valmistettu raivokivistä ja kalkittu. Mar Mar Isabel Isabelro Seguran ja Alvaro Santana Acu a: n kaltaisten opiskelijoiden mukaan yhdistyvät yksi harvoista crenellated-seinistä, jotka seisovat edelleen laguunin alueella, joten sen merkitys on vielä huomattavampi. Koko crenellated-seinän ympärillä penkit suosivat kiinnikkeiden ritarien laskeutumista. Pääoven takana on maisemoitu tila, joka toimii välimuotona ennen kaarevan puolivälin ylittämistä, myös raivokivina tällä kertaa arvokkaan punaisen tuffin kohdalla.

PATIO . Se on nelikulmainen pohjapiirros ja päällystetty chasnera-laattoilla. Se on avaintekijä kaikessa Kanariansaarien kotimaisessa arkkitehtuurissa, ja se toimii päävaltana eri huoneiden välillä sekä hyödyllinen työkalu talon ympäristön, ilmansolmujen ja tehokkaan sopeutumisen varmistamiseksi. Pihan kolmea puolta ympäröivät avoimet galleriat, joiden katot on varustettu oikeilla jalkoilla klassisella kenkällä, joka on myös tyypillistä Kanarian arkkitehtuurille. Huoneet on järjestetty, kuten jo sanottiin, terassin ympärille, mutta ei satunnaisesti. Tämän maan hallitseva kaupalliset tuulet NE-suunnalla suojaavat ja tuulettavat huoneita tarpeiden mukaan (esimerkki: keittiön tilan SO-suuntaan). Lisäksi kaikki ovet avautuvat eteläsuuntaan, ja tämän tarkoituksena on hyödyntää auringon tunteja, lämpöä ja hyvänlaatuisen ilmastomme tuulta tehokkaimmalla tavalla. Lisäksi on syytä mainita molemmilla puolilla sijaitsevien kivipenkkien tai pojaattien määrä, myös miellyttävän ajanviettämisen vuoksi.


Valleguerra on ollut ja liittyy lähinnä maataloudeen: banaaninviljely, kukkakasvihuoneet, perunat ja vihannekset.

Lisäksi kalastusperinteestä, joka on rannikkokaupunki, ei voida puuttua. Jos tarkastellaan La Barranquilla -aluetta, voimme ymmärtää, kuinka tämä perinne on edelleen elossa veneidensä ja kalastajiensa kanssa.

Suurin osa väestöstä on omistettu muille aloille, joten hyvin harvat valleot jatkavat maataloustyötä kuten aiemmin.


Descripción Documento Descargar Documento
Croquis puerta 2
Croquis de la Portada
Croquis puerta 1