4 1 4

CASA DE OSSUNA

San Cristóbal de La Laguna
- Arquitectura Civil y Doméstica. Anterior al S.XX -
ALFONSO SORIANO JA BEN TEZ DE LUGO, Talot ja perheen laguunit. Nava-Grim n: n ja Salazar de Fr: n linjat ja palatsit, kuten San Cristin bal de La Laguna-Caja Canarian -kadun Excmo-kaupungintalo, sosiaalinen ja kulttuurityö. 2007

Rakastaja rakastaja, kuninkaat, tornissa. Taidehistorian lähteet: Muistiinpanoja Ossuna-talon tutkimuksesta2005.Excmo.La Lagunan kaupunginvaltuusto 2006Casa de Ossuna

Se sijaitsi Juan de Vera -kadulla, se rakennettiin 1700-luvun jälkipuoliskolla ja pystytettiin Juan Manuel Delgadon (kuoli 1706) ja Ana Mar a Correan avioliiton myötä, josta tuli myöhemmin R oy Montemayorin (1741) omaisuus. -1815) lopulta menossa Ossuna-perheeseen, joka perustettiin La Lagunaan 1800-luvun puolivälistä lähtien. Perheen viimeisen jäsenen, Manuel de Ossunan ja Ben tez de Lugo, kuoleman jälkeen ilman jälkeläisiä, hänet testamenttiin testamentissa La Lagunan kaupunkiin, joka kunnosti museon ja arkiston talossa käytettävää omaisuutta sellaisenaan Talon hallinto vastaa Ossunan suojelusta.Casa de Ossuna

Julkisivulla näkyy kolmannen kerroksen parveke sekä Bigot-talo ja nurkkaan pieni kivi.

Kiinteistö vastaa kotimaisen arkkitehtuurin tyyppiä, jota käytetään kolmen kerroksen kaupunkiasunnona (pohjakerros, mezzanine, ensimmäinen ja toinen kerros), jota kutsutaan muutaman korkean ja ylikuormitetun talon dokumentaatioon, ja parvekkeella ulkopuolella olevan navetan kanssa Ei juoksua julkisivulla. Ne ovat La Lagunan viljataloja, joista kaupungissa on muitakin esimerkkejä.

Suorakulmainen, sivuterassin ja takapihan olemassaolon vuoksi rikkoutuneena, se mukautuu välittäjien seinien väliselle kaupunkialueelle. Sen ulkoasu on tulosta rakennuksen kehityksestä, itse kiinteistön ja liitettyjen rakennusten mahdollisesta osto-myynnistä. Se on nivelletty keskitetyn U-muotoisen terassin ympärille ja ulottuu takapihalle, mahdollisesti primitiiviseen puutarhaan, johon pääsee maalaismaisen crenellated-seinän kautta.

Julkisivu muodostaa suorakulmion, jonka pituus on vallitseva leveyden yli. Koostumus koostuu vaaka- ja pystysuorien viivojen järjestelyistä, joilla on tietty epäsymmetria, merkitty sisäänkäynnin oven sijainnilla ja pienellä ikkunassa, joka vastaa puolinakautta.

Pystysuorat viivat molemmissa machoneissa, kulmat, jotka on tehty molaarisesta basaltikivistä. Vaakasuoraa viivaa siivittää suuri parveke, joka vastaa latojen pohjaa ja harjanteen viivaa.

Reikien asunto talon jalokerroksessa sekä parvekkeella pitävät täydellisen symmetrian yleiseen koostumukseen nähden.

Rakennus koostuu puolikerroksesta, pohjakerroksesta, välikerroksesta, ylimmästä kerroksesta ja latokerroksesta, stanat heijastavat ulkorakoja.

Julkisivu on viimeistelty parvekkeella, joka kulkee viimeisessä kerroksessa, joka vastaa navetta, joka toimii kaikkien modellettujen jyvien ilmastoijanaCasa de Ossuna

Ossuna-perheen geenit sijaitsevat Carriedon laaksossa Santanderin maakunnan vuoristossa. Suvun tunnistaa tämän sivuston vaakuna: nauha ja neitojen päät. Vuonna 1240 perustettiin tämän perheen sivuliike Ossunan kaupunkiin (Sevilla).

Manuel Isidoro de Ossuna ja Montiel (1737-1808) perustavat Ossunan talon La Lagunan kaupunkiin, jossa suuret mayorazgos ja kaksi ikuista regiduria putosivat ottaen ensisijaiseksi asuinpaikkansa Calle Realin (nykyinen San Agust) numero 36. n). Hän oli säännöllinen jäsen 1800-luvun laguunikokouksissa ja osallistui aktiivisesti tuon ajan sosiaaliseen elämään.

Hänen pojastaan Juan Nepomuceno de Ossuna y Castrosta (1760-1848) tuli Ossuna-suku, mutta myös Savi n ja Anchieta, seuraaja. Hän liittyi avioliittoon vuonna 1802 Maria Teresa Savi ny Anchietan kanssa. Avioliitolla oli muun muassa Alejandro de Ossuna ja Savi sekä Manuel de Ossuna ja Savi n, joilla oli intensiivinen tieteellinen, kirjallinen ja poliittinen työ ja jotka nimitettiin vuonna 1835 kasvitieteellisen puutarhan johtajaksi.

Manuel de Ossuna ja Savi n menivät naimisiin vuonna 1893 Nicolasa Ben tez de Lugon kanssa, jonka avioliitto syntyi Manuel de Ossuna ja Ben tez de Lugo (1896-1958), jotka perivät ja ylläpitävät kiinnostusta kulttuurista, jonka saavutus oli sen arkiston, kirjaston ja museon perintö La Lagunan kaupunkiin.Casa de Ossuna

Paikallinen lehdistö toistaa 10. elokuuta 1959 Ossunan jalohuoneen kirjaston ja museo-arkiston avaamisen. Kaikki irtaimistot, maalaukset, kirjat, asiakirjat ja muut tieteelliset, taiteelliset tai historialliset kokoelmat, jotka olivat osa Manuel de Ossunan perintöä, sisällytettiin perintöön.

Vuonna 1994 luetteloitu dokumenttirahasto löytyy La Lagunan kaupunginarkistosta. Noin 272 laatikkoa on kvantifioitu, ja 50 asiakirjoista on monipuolista alkuperää, koska Manuel de Ossuna on vahva keräilijä.

Rahasto sisältää 1500-, 1700- ja 1800-luvun dokumentteja. Hänen kiinnostuksensa sukututkimukseen määrää sen organisoinnin Kanariansaarilla sijaitsevilla jaloperheillä. Siinä on myös instituutioita, sekä siviili (Teneriffan saaren vanha kaupungintalo, San Fernandon yliopisto, Teneriffan maan kuninkaallinen ystäväjärjestö) että uskonnollisia (San Juan Evangelista orjuus, kirkot, kongressit ja Teneriffan saaren sairaalat); samoin kuin henkilökohtaiset käsikirjoitukset (osa Anchieta- ja Alarc n -lehdistä)Casa de Ossuna

Suurin osa Ossunan keräämistä arkeologisista materiaaleista talletetaan tällä hetkellä Teneriffan saaren neuvoston arkeologiseen museoon.

Perintöperintö sisältää kiinnostavia huonekaluja 1800-luvun lopusta ja 1900-luvun alusta, joita ovat: tuolit, nojatuolit, arrimo-pöydät, yöpöydät, nojatuolit, konsolit, erittelyt, bargue os, arquimesas, muodit jne. Lyhyesti sanottuna, eri tyylit, maahantuodut ja maakunnalliset huonekalut, jotka toistavat eurooppalaisia malleja (Elizabethan, Empire, Neoclassical, English, LuisXV) ja vaativat säilyttämistä, tutkimusta ja luettelointia.Casa de Ossuna

Säilytetään mielenkiintoinen kuvakokoelma, joka koostuu noin kahdeksankymmenestä teoksesta, jotka kattavat seitsemännentoista vuosisadan ja kahdennenkymmenennen vuosisadan, eri genreistä. Toisaalta joukko uskonnollisia teemoja, muun muassa taiteilijoiden teoksia, kuten gaspar de Quevedo (paimenten ihailu); yhdessä muiden animeiden kanssa, kuten Los Reyes de Sevillan Neitsyt -elokuvan selkeä puoli (pyöreä kangas), Lorenzo Montemayorin tilauksesta Sevillassa).

Erottuu kaksikymmentä eri muotokuvia muotokuvia, joista Rodr guez de la Olivan maalaamia (Antonia Rosell de Lugo ja Homo; Lope Fernando de la Guerra ja Ayala); poikkeuksellinen teos, historiallisesta teemasta Juan Miranda, tuomio ja Tito y Siverion kuolema; ja maiseman suhteen rahastolla on laaja kokoelma (31 akvarellia ja kanvaasta), jonka on tehnyt Alejandro Savi n ja näytteet Ghirlanda Boots -harjasta.

Tämä ohjelmisto koostuu myös suunnitelmista sekä kilpeistä Ossuna-perheen aseilla ja heidän avioliitto-olosuhteillaan. Suurin osa kokoelmasta odottaa tarvittavia tutkimuksia täydelliseksi luetteloimiseksi.


Descripción Documento Descargar Documento
Planimetria
Alzado por Jose Manuel Alonso López (Universidad de La laguna)
Planta de sotano
Planta Primera
Planta Baja
Planta Segunda
Planta de Cubierta
Seccion A
Seccion B
Seccion C
Seccion D
Alzado a la calle Juan de Vera


4
   Valorar/Comentar
Valoración

4

Comentario En las imágenes se incluye el templo masónico de Santa Cruz de Tenerife. El resto me ha encantado. [Corregido]
Autor

Manuel


ESPACIOS URBANOS
Casa de Ossuna Calle Juan de Vera - Cat:Calles