CASA VAN DAMME

San Cristóbal de La Laguna
- Arquitectura Civil y Doméstica. Anterior al S.XX -
Van Damme -perheen talon rakensi 1700-luvun lopulla kapteeni Alonso Van Damme, Teneriffan ikuinen hallitsija, Santa Cruzin päälinjan pormestari vuonna 1681 ja hänen sukunimensa talon päällikkö Flanderissa, entiset marssarit. brabant.


SORIANO Y BENITEZ DE LUGO, ALFONSO : Laguneras- talot ja perheet. Nava-Grimonin ja Salazar de Friasin linjat ja palatsit. La Lagunan kaupunginvaltuusto, kulttuurineuvos 2007.

GASPARINI, GRAZIANO : Kanariansaarten arkkitehtuuri 1420-1788. Armitano Publishers

RODR GUEZ YANES, JOS MIGUEL : La Laguna vanhan hallinnon aikana, perustamisestaan asti 1700-luvun loppuun. La Lagunan kaupungintalo, 1997.

NAVARRO SEGURA, MAR ISABEL : Lagoon 1500: Kaupunki-tasavalta, utop eristää Plat nin lakien mukaisesti. La Lagunan kaupunginvaltuusto 1999.

LA LAGUNAN HISTORISEN KESKUKSEN ERITYISSUOJASUUNNITELMA


Van Damme-talo on yksi harvoista kaupungin renessanssikappaleista.

Sen kanisteri kattaa selvästi julkisivun lopullisen yksinkertaisuuden, jossa oli parveke, josta vain sen kivijalka on jäljellä. Perhesuoja näkyy yläosassa.

Se osoittaa yksinkertaisen epäsymmetrisen muurausjulkisivun, jossa kolme puiteikkunaa on erotettu yläosassa ja pieni ikkuna alaosassa, sekä seuraavan rakennuksen autotalli-sisäänkäynti, joka on erityissuojelusuunnitelman määräysten mukainen Se on poistettava.

Rakenteellisesti se on arkkitehtuuri, joka erottuu pitkästä kalkkikivikankaastaan, joka on vastakkaisella kivityön kannen ja puusepän kanssa.

Sen tyypitys on kehystetty kuninkaallisille kaduille tyypillisessä armera-talossa ja merkki asukkaiden tärkeydestä.

Sillä on suuri tontti ja koristeltu julkisivu kivikaramellisesta kivistä pääkadulle ja tallien ja latojen riippuvuudet julkisivulla.

sen asukkaiden toiminta aldermenina motivoi primitiivisen rakennuksen peräkkäisiä muutoksia.


KUNNALLISUUS San Crist bal de La Laguna

ZONE District1- Historiallinen keskus

OSOITE N Anchieta Street, 21


Descripción Documento Descargar Documento
Ordenanza de Manzana
Ordenanza
Alzado General
Mapa de Daños

No existe/n Bien/es Relacionado/s