CASA SAAVEDRA Y MARTINEZ BARONA (FUNDACIÓN CRISTINO DE VERA)

San Cristóbal de La Laguna
- Arquitectura Civil y Doméstica. Anterior al S.XX -
Talon kiinteistössä tunnettujen tietojen mukaan sen ensimmäinen omistaja oli Mar a Bustamante ja Vizca no, Antonio Vizcan tyttärentytär. Myöhemmin sen osti Bernardo Forstall, joka kuului irlantilaiseen kauppiaaseen, joka puolestaan myi sen 1860-luvulla siellä asuneelle Jos Mart n Mendezille, Can nigolle ja De n del Cabildon katedraalille La Lagunalle. ostettu vuonna 1859 nelivuotisella jälleenmyyntisopimuksella.

Jos Mart n Mendez oli ollut alaikäisten papisto ja hyötynyt Los Remedios de Buenavista -kirkosta vuosina 1820–1830 . Tämän päivän puolivälissä hän sai luvan opiskella San Fernandon yliopistossa La Lagunassa. 1860-luvulla hän toimi myös kappelien komission puheenjohtajana, puolustajana, apulaisjohtajana ja kirkon kuvernöörina. Hän kuoli La Lagunassa 18. tammikuuta 1877 jättäen sisarensa Mar del del Carmenin perilliseksi, joka lahjoitti talon Trinidad Saavedralle ja Perazalle.

1800-luvun viimeisen vuosineljänneksen kuvauksen mukaan talon pinta-ala oli 453,56 neliömetriä. Trinidad Saavedra kuoli La Lagunassa helmikuussa 1918 jättäen veljenpoikansa Estebanin ja Vicente Saavedra Fern ndezin perillisiksi. Vicente Saavedra kuoli Santa Cruz de Teneriffalla huhtikuussa 1936, siirtäen Trinidadin perinnön käyttöoikeuden Vicenten leskelle Matilde Togores Balzolalle ja hänen poikansa Vicenten ja Esteban Saavedra Togoreiden omistamalle kiinteistölle. Vicente Saavedra Togores kuoli M lagassa Espanjan sisällissodan aikana yksin asemassa. Hänen äitinsä Matilde julistettiin perilliseksi, joka kuoli Teneriffan Santa Cruzissa 1966, toisen poikansa, Esteban Saavedra, perillisenä.

Vuonna 1746 asunto f ...Casa Saavedra y Martinez Barona (Fundación Cristino de Vera)

Talo tänään Fundacion Cristino de Vera on Kanariansaarten yleisen säästöpankin perustama kulttuuritila, se on yksityinen voittoa tavoittelematon säätiö ja kulttuurin, koulutuksen, tieteen ja taiteen edistäjä. Säätiö isännöi Don Cristino de Veran lahjoittamaa pysyvää työtä muiden kanarian kirjailijoiden väliaikaisten näyttelyiden lisäksi.

Nykyinen rakennuksen kuvaus on käänteisen F-muotoisen tehtaan omaisuus, jossa on kahden rungon pääjulkisivu, josta on näkymä San Agust n -kadulle, ja sisäpiha

Kolme puolta Nykyinen rakenne vastaa

1700-luvulla mitat

talon pinta-ala on rakennettu 884,71 neliömetriä

tontti 498 neliömetriä. Näistä 318,80 neliömetriä, mukaan lukien avoimet ja peitetyt alueet, vastaavat pohjakerrosta, 333,62 neliömetriä vastaavat yläkerrosta ja 85,57 neliömetriä pohjakerroksen peiton alla tai lato, lisäämällä kolmen väliin yhteensä rakennetusta pinta-alasta 737,99 neliömetriä.

Sarjassa on myös 146,72 neliömetriä terassia ja puutarhaa 884,71 neliömetrin loppuun saattamiseksi. Uudessa s tano- tehtaassa maapallon alapuolelle rakennettu pinta-ala on 85,78 neliömetriä.

Museohankkeesta on vastannut arkkitehti Juan Pablo Rodr guez Frade, kuntoutuksen yhteiskirjaaja arkkitehtien Vicenten ja Fernando Saavedra Mart nezin kanssa. Muistot

Suoritusprojekti päivätty toukokuussa 2006.

Rakennus on kunnostettu juuri toukokuussa 2008.

Pohjakerroksessa on vastaanottoalue, jossa on yhteyspiste, yleisön huomio ja lippujen ja julkaisujen myynti, iskulause ja väliaikainen näyttelyhalli.

Pääpihalla on auditorio 30 hengelle, se on monipuolinen ja joustava tila esityksiin ...Casa Saavedra y Martinez Barona (Fundación Cristino de Vera)

Rakennus on kunnostettu vasta toukokuussa 2008. Julkisivusta ylemmän kerroksen ikkunat erottuvat, mikä osoittaa, että havainnollistettu ideologia on sekoittunut toteutuksessaan, joten klassismin ja melkein kokonaisuuden vaikutus havaitaan barokin voittaminen.

Giljotiini-ikkunoissa on puiset maromot, joissa reunukset ovat vierekkäin upotettavan jalustan kanssa, kynnykset, joissa on kovera muotoilu u2013kuperia, ja pilareita jäljittelevät sivukehykset, joiden sisätilat ovat hieman upotetut.

Alakerroksen puiteikkunat korvaavat kaksi ikkunaa, mikä vastaa vuoden 1938 uudistusta.

Vuonna 1973 tehtiin julkisivun tärkeä muutos. Ikkunoiden alaosasta löytyvät laakerit puolestaan rakennettiin sementtilaastista, jotka korvattiin vuonna 1978 nykyisillä teepuuilla.

Räystä on kanisteria a, jossa on neljä pyöreää muotoilua.

Julkisivu kunnostettiin kokonaan, koska tappiot olivat jo perimättömiä.

Samoin aukkojen jakauma ylläpidettiin korvaamalla pohjakerroksessa vuoden 1938 uudistusta vastaavat ikkunaikkunat ennen niitä olleilla ikkunoilla . Palautetaan tällä tavalla alkuperäinen julkisivu.

Katto ei ole muuttunut, se on tehty keraamisilla laattoilla. Katon jatke, räystä, säilyttää saman muodon ja ala-räystä on tehty samasta materiaalista.

Talon sisätiloissa tapahtui uudistuksia 1800-luvulla.

Suoritetussa kuntoutuksessa yläkerros pysyi melkein samanlaisena

Se oli, tekemällä tärkeimmät muutokset pohjakerroksessa, tämä oli kasvi, joka oli huonommassa kunnossa.

Edestakainen portaikko, ...Casa Saavedra y Martinez Barona (Fundación Cristino de Vera)
Descripción Documento Descargar Documento
No existe/n Documento/s para este Bien

ESPACIOS URBANOS
Casa Saavedra y Martinez Barona (Fundación Cristino de Vera) Calle San Agustin - Cat:Calles