CASA ROMAN (UNED DE TENERIFE)

San Cristóbal de La Laguna
- Arquitectura Civil y Doméstica. Anterior al S.XX -
Vanha roomalainen talo, joka sijaitsee San Agust n -kadulla, on edustava rakennus La Lagunan kaupungin historiallisen perinnön puitteissa.

Tämä rakennus rakennettiin vuonna 1866 eversti Gabriel Rom n Manrique de Laran perheen yhden perheen kotiin. Talolla oli useita omistajia koko 80 ensimmäisen olemassaolonsa ajan, kunnes vuonna 1925 siitä tuli poliittisen politiikan korkeakoulu, jossa uraa ja teknisen suunnittelun Agr-koolavaatteita opetetaan samanaikaisesti nea. Siitä lähtien omaisuus alkaa olla omistettu opetustoiminnolle, joka on luonnehtinut sen nykypäivään.

Vuonna 1956 rakennus rekisteröitiin Teneriffan saarineuvoston omaisuudeksi ja myöhemmin se siirrettiin yliopistolle, joka toimii pääkonttorina useille saman laitoksen ja organisaation alueille, kuten:

La Lagunan yliopiston sosiaalineuvosto, pedagogisen sopeutumisen kurssi (C: A: P), julkaisujen sihteeristö ja poliittisen tutkimuksen instituutti.

Vuonna 1994 siitä tuli kansallinen etäopiskeluyliopisto, joka jakoi käytön ensin C: A: P: n ja sihteeristön kanssa, ja kaksi vuotta myöhemmin vuonna 1996 ja tähän päivään saakka, vain UNED: n pääkonttorina. .

Koulutuskäyttö edellyttää, että peräkkäisissä vaiheissa omaisuuteen kohdistetaan toimia ja hallitsemattomia lisäyksiä, jotka ovat heikentäneet sitä käytännössä kokonaisuudessaan.Casa Roman (UNED de Tenerife)

UNED TENERIFE . UNED: n assosioitu keskus Teneriffalla. San Crist bal de La Laguna 2001. Teksti: Maria Isabel Correa Brito.Casa Roman (UNED de Tenerife)

Kiinteistön tyypitys vastaa suorakaiteen muotoista pohjapiirrosta, jossa rakennuspiirit ovat sisäpihan ympärillä, kaksi kerrosta korkea ja kaksikerroksinen vapaa kerros takapihan alaosassa.

Rakennuksen uusi mukautus koostuu rakennuksen riippuvuuksien mukauttamisesta nykyaikaiseen opetusohjelmaan ja UNED: n nykyisiin tarpeisiin mukautettuna, ja pinnan laajennuksessa, joka on täysin välttämätön keskuksen kirjaston kehittämiseksi.

Koko kuntoutusprojektin ja työt toteutti ja ohjasi arkkitehti Maria Isabel Correa Brito.Casa Roman (UNED de Tenerife)

Arkkitehti Maria Isabel Navarro Seguran työ, integroitu kuntoutus toteutettiin seuraavia interventioperusteita noudattaen:

Rakennuksen uusiminen palauttamalla alkuperäiset arkkitehtoniset arvot ja kunnioittaen rakennuksen alkuperäistä tyypistöä sisäpihalla.

Rakennuksen fysikaalisen rakenteen selkeyttäminen puhdistamalla ja purkamalla useita ja sotkuisia rakenteita Adidakselle koko rakennuksen elinkaaren ajan, rakentamaan selkeät, järjestetyt tilat ja joustavat alueet, jotka optimoivat rakennuksen käytön.

Ratkaise koko kiinteistön vaatima ohjelma, joka koostuu:

Concierge a-Information, ilmainen, sihteerinen julkinen huomio, hallinto (johtaja, apulaisjohtaja, sihteeri, johtaja, varastot), kokoussali, näyttelyhalli, fysiikan ja kemian laboratorio, Kirjasto ja arkisto, atk-luokkahuone, videoneuvotteluhuone, luokkahuoneet ja ohjaus, opettajien huone, opiskelijavaltuuskunta, mies-, nais-wc ja vammaiset.

Ratkaise uudet alueelliset lisäykset, kotelot, puusepäntyöt, tilat jne. aina noudattaa suunnittelukriteeriä tai nykyisen teknologisen tason kanssa, ilman minkäänlaista muodollisen jäljittelyn yritystä.

Säilytä harmonisen ja tiukan paikan alkuperäisen hengen uskollisuus, kun taas arkkitehtonisten tilojen virkistys katosi ja tilattiin uudelleen.Casa Roman (UNED de Tenerife)

KUNNALLISUUS San Crist bal de La Laguna

ZONE District1- Historiallinen keskus

OSOITE Street San Agust n, 30


Descripción Documento Descargar Documento
No existe/n Documento/s para este Bien