CASA HESPERIDES

San Cristóbal de La Laguna
- Arquitectura Civil y Doméstica. Anterior al S.XX -
Hesp-ratsastustalo on nimetty La Lagunan kuninkaallisen Hesp Rides -urheiluseuran mukaan.

Se on vanha 1700-luvun rakennus, jossa on nykyään San Crist Bal de La Lagunan autonomisen urheilujärjestön toimistot.

Tämän kiinteistön kunnostustyöt keskeytettiin vuosiksi johtuen monista puutteista, jotka johtivat alkuperäisen projektin muuttamiseen. Vuodesta 1999 Kanariansaarten hallituksen varaministeri ja La Lagunan kaupunginvaltuusto ovat allekirjoittaneet sopimuksen osan tämän kiinteistön kunnostamisesta, mutta töitä ei suoritettu kunnostussopimuksen voimassaolon päättymisen vuoksi. .

Kun autonomisen alueen hallintoneuvosto hyväksyi hätätilan sen jälkeen, kun useat teknikot ja historioitsijat olivat analysoineet tärkeän heikentymistilanteen, oli töiden alkaminen tiistaina 2. elokuuta 2005. autonomisen johtajan koulutus-, kulttuuri- ja urheiluministeriö, jonka budjetti on 509 640 euroa.

Kuntoutushankkeen toteutti arkkitehti Fernando Beautell ja töitä suorittaneen yrityksen vastuuhenkilö oli Vtor Rodr Guez.Casa Hesperides

Kunnostustyöstä vastaavan arkkitehdin Fernando Beautellin mukaan talo on arkkitehtonisen tyypillisyytensä vuoksi erittäin mielenkiintoinen. Siinä on pääpatio, palvelupatio, välikaapit ja värikkäät kassakatet, jotka muodostavat talon kaikki tyypilliset elementit 1700- tai 1800-luvun alkupuolelta.

Kuntoutuksessa talon alkuperäiset piirteet pelastettiin sen jälkeen, kun modernistiset lisäykset sisällytettiin ajan myötä. Rakenteita parannettiin ja jalkakäytävät sisällytettiin kivimateriaaliin kunnioittaen alkuperäisiä säilyneitä materiaaleja.

Kuntoutuksen toteutti V ctor Rodr guez e Hijos -yhtiöCasa Hesperides
Descripción Documento Descargar Documento
No existe/n Documento/s para este Bien

ESPACIOS URBANOS
Casa Hesperides Calle Capitán Brotons - Cat:Calles