CAPILLA RODRIGUEZ MOURE (LA LAGUNA)

San Cristóbal de La Laguna
- Arquitectura Religiosa. Capillas -
Se on lähtöisin yksinkertaisesta kadun risteyksestä ja useiden naapureiden tahdosta. Sen perusti vuonna 1758 Diego Hern uFFFDndez de Villavicencio, La Lagunan naapuri, joka kuului uFFFDa: n viljelijöiden kiltaan. Sen promoottorin kuoleman jälkeen kärsi huomattavasta huononemisesta uFFFD, kunnes vuonna 1841 Don Josin uFFFD Rodr uFFFDguez Moure perhe palauttaa sen ja asettaa kultin, tietäen siitä päivästä lähtien nimellä uFFFDn Moure Chapel. uFFFDn-linkki samaan perheeseen.

Capilla Rodriguez Moure (La laguna)

SAN CRIST BAL DE LA LAGUNAN SOSIAALI- JA KOFRADIAAHALLITUS: Victoria tu hallitsee. Risti ikonografiassa ja La Lagunan historiassa, 2007Capilla Rodriguez Moure (La laguna)

Syntynyt La Lagunassa 29. tammikuuta 1855. Sevillan yliopiston siviili- ja Canon-lakien kandidaatti vuodelta 1876 hän työskenteli lakimiehenä kotikaupungissaan, mutta pian hän taipui pappeuteen ja sai tilauksia vuonna 1878 nimeäen hänelle subdiac no La Concepci n seurakunnan seurakunnasta, jossa hän on ollut presbiterina vuodesta 1879.

Pappina ollessaan hän toimi muissa tehtävissä: hiippakunnan pääsihteerinä, kappelien edustajana ja La Concepcionin Neitsyt Marian tyttö Butlerina, ja hän aloitti lähes kaikki 1900-luvun alussa edellä mainitussa kirkossa tehdyt työt. Sen panos La Lagunan temppelien, etenkin La Concepci n -kirkkojen, joihin hän kirjoitti seurakunnan historian, historialliseen ja taiteelliseen tuntemiseen on tärkeä. Lisäksi asema seremonioiden päällikkönä La Catedralissa yhdisti hänet läheisesti uskonnolliseen taiteeseen, mikä auttoi lisäämään hänen tietämystään.

(Voit laajentaa tätä elämäkertaa tutustumalla koko kissan logon tekstiin, jonka La Lagunan kaupunginvaltuusto on toimittanut La Concepcin kirkossa. Katso bibliografia a ja lähteet)


Se on yksikerroksinen kappeli, jonka rakenne on yksinkertainen ja peitetty neljällä vedellä. Sen arkkitehtoninen mielenkiinto on erityisesti sen laajassa valettujen kehysten ovessa, jotka on kehystetty puolisympyräkaarilla veistetystä kivistä.Capilla Rodriguez Moure (La laguna)
Descripción Documento Descargar Documento
Ubicación
Emplazamiento
Normativa Plan Especial

RUTAS Y GUIAS
Sin Imágen Ruta de las Capillas - Cat:Urbanas