CAPILLA CRUZ DE LOS HERREROS

San Cristóbal de La Laguna
- Arquitectura Religiosa. Capillas -
Perinteinen kaupunkikappeli, pieni tai suorakaiteen muotoinen valaisinalue, jonka ensimmäinen rakennus sijaitsi maaseudulla, Jos Amaral muutti ja rakennettiin nykyiseen sijaintiinsa vuonna 1810, jotta laakso jakautuisi kappelin viereen.
Quint n Benito -katukulma Plaza de San Francisco. Tästä syystä kahden kappelin läheisyyteen Quint n Benito -katua kutsutaan perinteisesti nimellä Calle de las Cruces. Sisäpuolella kunnioitettu risti on tehty levyyn a kultaisilla päillä. Tämän tyyppisiä kaupunkikappeleita motivoi historiallinen ja perinteinen laguunin omistautuminen Ristille. Meitä miehittävää kappeliä ylläpitää Veljejen veljeskunta, ja se on äskettäisen kunnostuksen kohde.Capilla Cruz de Los Herreros

CIORANESCU, Alejandro: La Laguna, Historiallinen historia ja Monumental 1965. Sivu 133.

RODR GUEZ MOURE, Jos: Opas La Lagunan historiaan vuonna 1935. Sivu 188.

MARTIN GARC A, Aurora - MARQU S BARCEL, Carlosin arkkitehtuuriopas La Lagunasta 1496-2005. Kansainvälinen perintönsuojelukeskus (CICOP), 2006.Capilla Cruz de Los Herreros

Eklektinen arkkitehtuuri, siinä on okran väri harmaalla korostuksella.

Kotelointi on tehty kivestä, kalkista ja mudasta, peitetty laastilla ja harmaalla kivellä.

Aukot koostuvat ruskeasta puusta olevasta ovesta, jossa on kaksinkertainen sileä lehti ja takorautaparilla varustetulla levyllä, joka on kehystetty harmaalla kaarilla puolipyöreän kaarin avulla. Se on täytetty sivusuunnassa harmaalla kanterilla. Sivupohjalle on kiinnitetty keskikokoinen teepuuhaarukka.

Erinomaisesti sen päällä on kolmikerroksinen räystäslaatta. Sivu- ja kaksipuoliset pinnoitteet on maalattu vaaleansinisiksi.

Katto on kalteva kattotiileillä.Capilla Cruz de Los Herreros
Descripción Documento Descargar Documento
Ficha del Plan especial
Situacion
Emplazamiento
Normativa

RUTAS Y GUIAS
Sin Imágen Ruta de las Capillas - Cat:Urbanas