CALLE DE NAVA Y GRIMÓN

San Cristóbal de La Laguna
- Espacios Urbanos. Calles -
Tekstin kirjoittanut Carlos Garc a Las Ant guas kaduilla La Laguna

Se on yksi La Lagunan vanhimmista kaduista, joka kulki Fern ndez de Lugon taloista Plaza de Abajon ( nykyään Plaza del Adelantado ) San Miguel de Las Victorian luostariin.

Se tunnetaan nimellä Main Street , tai myös kuin katu, joka menee San Franciscolle , sitten vaihtamalla nimensä vesikanavien katuksi tai yksinkertaisesti Water Streetksi , jotta se johtaisi kanavia, jotka veivät vettä naapurimaiden vuoret julkiseen kulutukseen, kunnes ne saavuttavat Plaza del Adelantadon, jossa on akku julkiseen vedenjakeluun. Se kerätään myös samaan nimitykseen kuin Calle de Guerra , tälle perheelle, San Marquises of San Andr, siinä.

Nykyään hänet on nimetty Navan ja Grim n: n (nykyinen nimi) mukaan Villanueva del Prado VI Markiisin kunniaksi, Alonso de Nava Grim n (1756-1832), laakson kasvitieteellisen puutarhan luoja de la Orotava, Kanariansaarten ylimmän hallituksen puheenjohtaja vuonna 1808), jonka palatsitalo avaa kadun. jonka nurkka alussa oli palatsi, joka oli saman nimellä Palacio de Nava tunnetuksi asuinpaikka.

Muut kadun tunnistetiedot ovat niitä, joihin viitataan joihinkin sen rajoituksista, kuten esimerkiksi tietyissä asiakirjoissa kirjoitettuna Plaza de San Miguel - Calle Real, epäilemättä viitaten siihen v.

- Se ylittää sen ulkoasun fyysiset rajat sisällyttämällä kaksi sen päässä olevaa neliötä ja kadut, jotka jatkavat siihen asti, kunnes kaupunkiin pääsee San Crist balin säiliön alkeellisella neliöllä. Se on tärkein luonnollinen este lähtökohtana kaupungin lopulliselle pohjalle, joka perustuu jatkuvaan nousuun, joka kulkee Gonzali nezin rotkon varrella.

- Katu on jo varhaisesta päivästä saanut tärkeän arvon ...Calle de Nava y Grimón

GARCIA, Carlos: La Lagunan vanhat kadut. Sen nimikkeistö 1500-luvulta aina Kanarian kansan kulttuurin d. Keskukseen asti 1994

GERM N DE ARMAS, Adri n: La Laguna. Perinteinen asuminen ja kaupunkitilan organisoinnin ongelmat. La Laguna, 1975.

ALEM N, Gilberto: Kuja n. Kriittiset laguunit. Cabildo de Tenerife, 1985.

CIORANESCU, Alejandro: La Laguna. Gu historiallinen ja muistomerkki. La Laguna, 1965.

MORENO FUENTES, Francisca: Tazm a Teneriffan saarelta vuonna 1552. Urheilututkimuksen vuosikirja. Numero 25. Madrid, Las Palmas, 1979.

RODR GUEZ MOURE, Jos: Gu La historica de La Laguna. Kanarian tutkimuslaitos. La Laguna, 1935.

RODR GUEZ YANES, Jos Miguel , LA LAGUNA: 500 A OS DE HISTORIA, HE. San Cristin bal de la Lagunan kaupungintalo, 1995;

NAVARRO SEGURA, maaliskuu Isabelille , LA LAGUNA 1500: CITY-REP BLICA, HE. San Cristin bal de la Lagunan kaupungintalo, 1999

CIORANESCU, Alejandro , LA LAGUNA: HIST RICA Y MONUMENTAL, 1965;Calle de Nava y Grimón
Descripción Documento Descargar Documento
No existe/n Documento/s para este Bien