CALLE TABARES DE CALA

San Cristóbal de La Laguna
- Espacios Urbanos. Calles -
Tunnettiin aiemmin nimellä Calle de Los Álamos. Tämä katu syntyy ajan myötä ja sen laajeneminen Avenida de La Trinidadille. Ja sen vastakkaiselle puolelle, joka yhdistää niin sanotun "Tanque Granden" tien, joka johtaa Las Mercedesiin ja kunnan rannikolle Valleguerrasta Punta del Hidalgoon.

Nykyinen Tabares de Cala -katu, joka alkaa Herradoresista, on yksi kaupungin historiallisista pääväylistä ja kulkee koilliseen Plaza del Criston läpi, johon se päättyy. Melkein jatkeena se liittyy Camino de las Perasiin.

Los Álamosin vanha nimi tulee siksi, että tämän tyyppiset puut ovat tyypillisiä kosteille paikoille, ja ne on istutettu suureen osaan laguunitasangosta, viitaten joihinkin Tanque Grandessa ja Los Lavaderosissa olleisiin kirjailijoihin, joita voidaan pitää tämän kadun laajennus.

La Lagunassa vuonna 1514, jolloin siellä oli vain 854 asukasta, jotka asuivat 8 kadulla, tätä Los Álamosissa sijaitsevaa kaupunkia kutsuttiin alun perin " tuulimyllykaduksi" .Calle Tabares de Cala

GARCIA, CARLOS : La Lagunan vanhat kadut. Sen nimikkeistö 1500-luvulta nykypäiväämme. Kanarian kansan kulttuurikeskus, 1994.

GERM N DE ARMAS, ADRI N : La Lagunan opas. Teneriffan Cabildo. Kulttuurialue 2002.

RODR GUEZ MOURE, JOS: La Lagunan historiallinen opas. Kanarian tutkimuslaitos. 1935.

ALEM N, Gilberto : Kuja n. Kriittiset laguunit. Cabildo de Tenerife, 1985.

CIORANESCU, Alejandro: La Laguna. Gu historiallinen ja muistomerkki. La Laguna, 1965.

MORENO FUENTES, Francisca : Tazm a Teneriffan saarelta vuonna 1552. Urheilututkimuksen vuosikirja. Numero 25. Madrid, Las Palmas, 1979.


Don José Tabares de Cala y Núñez de Villavicencio syntyi La Lagunassa 19. huhtikuuta 1637. Hänen isänsä oli kapteeni Gonzalo Tabares de Cala ja hänen äitinsä Mencía de Vergara Núñez de Villavicencio. Hän meni naimisiin Catalina Prieto de Medinan kanssa vuonna 1663, jonka kanssa hänellä oli yhdeksän lasta.

Valmistunut oikeustieteestä Salamancan yliopistosta. Teneriffan ikuinen Regidor, La Gomeran, El Hierron ja Teneriffan pormestari. Kanariansaarten kuulemisen asianajaja (1673). Vuonna 1895 Laguneron valtuusto päätti nimetä vanhan Los Álamos -kadun hänen mukaansa.

Hän kuoli 22. toukokuuta 1706 ja hänen jäänteensä lepäävät La Concepción de San Cristóbal de La Lagunan vanhempainseurakunnassa.Calle Tabares de Cala
Descripción Documento Descargar Documento
No existe/n Documento/s para este Bien

No existe/n Bien/es Relacionado/s