CALLE HERRADORES

San Cristóbal de La Laguna
- Espacios Urbanos. Calles -
Dr. Olivera -aukiossa päättyy koko kaupungin kannalta tärkeäksi tieksi, joka on seppien katu (myös kenraali Franco). Ennen se kantoi myös Calle de los Mesones- ja Calle de los Malteses -nimiä, jotka epäilemättä määrittelevät matkalla olemassa olleiden eri ammattiliittojen ratkaisun. Vuonna 1552 siellä asui kaksi majataloa, joten sitä alettiin kutsua nimellä.

Tähän päivään asti se on ollut tunnetuin nimensä, joka muistuttaa raudan, hiilen ja takomuksen käsityöläisiä: sepät. Se tunnetaan myös nimellä Rojas Street, varsinkin sillä alueella, jolla kirjanpitäjä Alonso Cabrera de Rojas asui vuonna 1592. Tai myös Calle de Lu s Mndez, julkinen kirjoittaja, samoista syistä.

Tämän kadun varrella kaikenlainen kärryjen ja ajoneuvojen liikenne kulki saaren pohjoispuolelle, ja sen kautta raitiovaunu, joka kulki Plaza de Españasta Santa Cruziin, saavutti Tacoronte-asemalle.

Alkuperäisyydestään nykypäivään se on ollut tärkeä kaupallinen akseli. Adri n German vahvisti tämän La Laguna -oppaassaan, kun hän toteaa:

Plaza del Doctor Oliveran alueella, raitiovaunun alkaessa, tapahtui 20. vuosisadan alussa tärkeä tavaroiden siirto. Siellä sijaitseva asema mahdollistaa talonpoikaistuotteiden saapumisen Tacoronteltä. Se oli luultavasti jo kaupallisesti kiinnostava paikka ennen katuvaunua. Concepci n -alue ja Villa de Arriba elävät kaupallisessa hälinässä ja ravitsevat itseään lyhytaikaisten käyttäjien jättämällä rahalla, kun ne sijoitetaan sinne aterioiden, majatalojen tai majatalojen kanssa. Silloin bussien kuljetus vie mielenkiintoisen paikan, kun raitiovaunu katoaa, ja alue muuttuu vielä vilkkaammaksi ja tärkeäksi matkaa, koska nyt kaikki pohjoisen linja-autot tekevät pysähtymisen. kaupallinen elämä on melko kovaa ja baareja, kioskeja ja kauppoja leviää ...Calle Herradores

GARCIA, Carlos: La Lagunan vanhat kadut. Sen nimikkeistö 1500-luvulta aina Kanarian kansan kulttuurin d. Keskukseen asti 1994

GERM N DE ARMAS, Adri n: La Laguna. Perinteinen asuminen ja kaupunkitilan organisoinnin ongelmat. La Laguna, 1975.

ALEM N, Gilberto: Kuja n. Kriittiset laguunit. Cabildo de Tenerife, 1985.

CIORANESCU, Alejandro: La Laguna. Gu historiallinen ja muistomerkki. La Laguna, 1965.

MORENO FUENTES, Francisca: Tazm a Teneriffan saarelta vuonna 1552. Urheilututkimuksen vuosikirja. Numero 25. Madrid, Las Palmas, 1979.

RODR GUEZ MOURE, Jos: Gu La historica de La Laguna. Kanarian tutkimuslaitos. La Laguna, 1935.Calle Herradores
Descripción Documento Descargar Documento
No existe/n Documento/s para este Bien

No existe/n Bien/es Relacionado/s