AVENIDA DE LA TRINIDAD

SAN CRISTÓBAL DE LA LAGUNA
- Espacios Urbanos. Avenidas -
Se on yksi kaupungin tärkeimmistä kaduista, sekä koostaan että merkityksestään johtuen, sillä se on pääsisäänkäynti historialliseen keskustaan.

Se on Tabares de Cala -kadun (entinen Los lamos) jatko, vaikkakin se todella tunnetaan nimeltä, joka johtuu eremitaatista, joka Pyhän Kolminaisuuden puolestapuheen alla on talon vieressä Ayalan Peraza.

Avenue päättyy liikenneympyrään, joka saa nimen Glorieta de Brasil, jossa on Jos de Anchieta -veistos ( katso asiaan liittyvät tiedostot ) ja joka palvelee pohjoisen moottoritien kanssa muodostuvien teiden liikenneympyrää, tie Esperanzaan. , Los Baldios, Lucas Vega Avenue, La Lagunan yliopiston kampus, pääsy Avenida de la Trinidadille ja Avenida de Enlacelle, joka johtaa Kiviristiltä Glorieta de Brasiliin, kutsutaan myös , jo nykyaikaisesti, kuten Avenida de la Candelaria, ja lopulta sitä kutsutaan Avenida ngel Guimer ..

Avenue on viime vuosina kokenut suuren muutoksen, kun pääkaupunkiseudun raitiovaunulinjan 1 terminaalista on tullut yksi kaupungin tärkeimmistä kaupallisista teistä.


GARCIA, Carlos: La Lagunan vanhat kadut. Sen nimikkeistö 1500-luvulta aina Kanarian kansan kulttuurin d. Keskukseen asti 1994

GERM N DE ARMAS, Adri n: La Laguna. Perinteinen asuminen ja kaupunkitilan organisoinnin ongelmat. La Laguna, 1975.

ALEM N, Gilberto: Kuja n. Kriittiset laguunit. Cabildo de Tenerife, 1985.

CIORANESCU, Alejandro: La Laguna. Gu historiallinen ja muistomerkki. La Laguna, 1965.

MORENO FUENTES, Francisca: Tazm a Teneriffan saarelta vuonna 1552. Urheilututkimuksen vuosikirja. Numero 25. Madrid, Las Palmas, 1979.

RODR GUEZ MOURE, Jos: Gu La historica de La Laguna. Kanarian tutkimuslaitos. La Laguna, 1935.Avenida de La Trinidad
Descripción Documento Descargar Documento
No existe/n Documento/s para este Bien