CHIMENEA DE LA ANTIGUA ESTACIÓN DEL TRANVÍA

SAN CRISTÓBAL DE LA LAGUNA
- Etnografia y Patrimonio Industrial. Etnografía -
Tätä vanhaa, keraamisella tiilillä rakennettua savupiipua, jota ei käytetä nykyään, käytettiin kattiloista tulevan savun poistamiseen, joka tuotti raitiotien moitteettoman toiminnan kannalta tarpeellisen sähkön.

Tämän vanhan aseman savupiippu kertoo meille menneisyyden teollisuusperinnön olemassaolosta ja tarjoaa meille näkemyksen puuttuvasta rakennusryhmästä, monimutkaisesta arkkitehtuuritekniikasta, tietyistä materiaaleista ja yhteisistä tarkoituksista. Hän puhuu menneisyydestä ja nykyisyydestä ja tekee sen omalla kielellään, jota nykyään tunnetaan teollisuusarkeologina.

Cuestan puuttuva raitiovaunupysäkki oli vanhentunut vuonna 1924, kun raitiovaunutilat yhdistettiin UNELCO-verkkoon, seisova savupiippu, joka seisoo ilman käytännöllistä käyttöä, on osa nykyistä julkista auklia.

Tämä savupiippu on juurtunut niin lähelle kansalaisia, että he ovat käyttäneet sitä nimellä 'icono ' monissa yhdistyksissä, rikkaissa folk-ryhmissä, jopa San Hermenegildo -instituutissa.

Ne edustavat Tacon alueella olevan toisen savupiipun vieressä suurta merkitystä, ja ne edustavat kahta teollisen arkeologian symbolia, jotka ovat edelleen viitteinä.

On syytä muistaa, että vuosi 1926 on vastuussa raitiovaunuprojektista useassa vaiheessa, jotka olivat muun muassa:

Raitiovaunun hankinta a.

Palvelun laajennus- ja parannustöiden toteuttaminen.

Tacoronte-La Orotava -osan rakentaminen.

Santa Cruz de Teneriffa-Tacoronte -osan rakentaminen.Chimenea de la antigua estación del tranvía

ALEMAN, GILBERTO: Teneriffan kulmat ja muistot. muistoja La Lagunasta 2003. IDEA EditionsChimenea de la antigua estación del tranvía
Descripción Documento Descargar Documento
No existe/n Documento/s para este Bien

No existe/n Bien/es Relacionado/s