BIENES MUEBLES DE LA ERMITA DE SAN JUAN BAUTISTA (PARROQUIA) DE LA LAGUNA

SAN CRISTÓBAL DE LA LAGUNA
- Bienes Muebles. Escultura e Imaginería -
Eremitaasista löytyy muitakin kuvia kuin alttaritaulun kuvia, kuten San Plido, Fernando Est vez (1788-1854), jota pidetään kuvanveistäjän Orotavensen parhaimpana kuvana; El Paso de la Ca da del se o, Katalonian Bochoagan työ, lahjoitettu vuonna 1954; F timan neitsyt, jonka on tehnyt portugalilainen Jes s Ferreira Thedim ja jonka Portugali on kääntänyt D. Domingo P rez C ceres vuonna 1950.

Lisäksi säilytetään 1700-luvun krusifiksi ja kuva Pyhän Antoniuksen Paduvan edustajista, jotka ovat peräisin 1700-luvulta.

Voimme harkita myös kankaita, jotka edustavat Jeesuksen kastetta, joka on päivätty seitsemännentoista vuosisadan aikana, Saint Bernardin kanssa Neitsyt ja lasta, mikä vastaa barokin esteettisiä ominaisuuksia seitsemännentoista vuosisadan aikana; San Pedro C-tedrassaan; Pyhä Penitent, 1700-luku; Santo Domingo kanssa Neitsyt ja Ni o, kangas, joka voi liittyä Crist bal hern ndez de Quintanan kouluun; Pyhä Augustinus Neitsyt ja lapsi, 1700-luvulla; Pyhä Paavali, joka kuuluu 1500-luvulle, ja San Pedro.


A.CIORANESCU: La Lagunan historiallinen ja monumentaalinen opas. sivu 234

RIQUELME P REZ, M jes s: Historiallinen ja taiteellinen tutkimus Gracian, Pyhän Johannes Kastajan joutumista .... 1981


Descripción Documento Descargar Documento
No existe/n Documento/s para este Bien

No existe/n Imagen/es para este Bien