ATENEO LA LAGUNA

SAN CRISTÓBAL DE LA LAGUNA
- Arquitectura Civil y Doméstica. Anterior al S.XX -
Vuonna 1990 rakennuksen sisätilat uusittiin, vaikka 1700-luvun rakennetta kunnioitettiin. Tämä uudistus korvaa suuremman sisäpuolisiin puuoviin nykyaikaisemmalla lasilla ja kultametallilla. sen lisäksi, että vaihdetaan pääportaat, jotka olivat huonossa tilassa, toiselle täsmälleen samalle; samoin kuin lattian pääosan korvaaminen, jonka alkuperäiset osat on säilytetty joissain huoneissa. Toinen rakennuksen tekemistä muutoksista on välikerroksen näyttelyhalli, josta voidaan nähdä, että aiemmin huoneen molemmissa päissä oli joitain jakoja, jotka jakoivat huoneen kolmeen.ATENEO LA LAGUNA

La Lagunan athenaeum sisältyy atheneumien, kansalaisjärjestöjen, joihin liittyi merkittäviä ja älyllisiä hahmoja, organisaatioon, jonka tarkoituksena on edistää maan edistymistä (tiede, yhteiskunta jne.), Kiinnittäen erityistä huomiota taiteessa Tällä organisaatiolla oli taustana lukuisia 1800-luvulla perustettuja kanarian yhdistyksiä (El Porvenir, El Literario -kabinetti jne.). Yhtiö perustettiin 25. marraskuuta 1904, sen ensimmäisen minuutin päivämääränä, ja se oli sen ensimmäinen presidentti. runoilija Jos Hern ndez Amador, perustajakumppani, syntynyt lokakuussa 1877, jolla on lukuisia koteja pysyvään asutukseensa saakka Baulenin perheen taloon ensin vieraana ja vuodesta 1954 omistajana tai omaisuutena.

Yhteisön logona, tänään saaren ja kaupungin kultamitaliksi, valittiin jumalatar Athenen pakollinen pää, taustalla oleva Teide-piikin väistämätön siluetti ja San Agustin -kadulla sijaitsevan Casa lercaron kansi, Nykyinen Teneriffan historiamuseo. Viimeiset vaalit johtuvat siitä, että sen pääkonttori oli tässä kiinteistössä sodanjälkeisiin vuosiin saakka, San Fernando de La Lagunan yliopiston filosofian ja kirjeiden tiedekunta ja siinä historian luokkahuone. taiteesta ja sen vuoksi paikantaa siellä Adelantadon kaupungin inhimillinen, taiteellinen ja kirjallinen toiminta. siihen saakka, kunnes vuosisadan ensimmäisellä puoliskolla valmistui useita merkkejä, jotka kuuluivat aluehistoriaan, Athenaeumin puheenjohtajuuden. He olivat näkyviä kirjailijoita, taiteilijoita, lakimiehiä, historioitsijoita, lääkäreitä, poliitikkoja, kuten Benito P rez Armas, joka oli vuosina 1906–1913 ja joka päättyi tämän toimeksiannon päätteeksi myös hänen maakunnanneuvoston puheenjohtajuuteensa. Syntynyt Lanzarotella vuonna 1871 ja kuollut Teneriffalla vuonna 1937, hänen presidenttinsä aikana pidettiin ensimmäiset kukkapelit vuonna 1906, joissa palkittiin alueellisen koulun lähellä sijaitsevia runoilijoita sekä illan alussa ...ATENEO LA LAGUNA

La Lagunan Athenaeum: Taiderahaston kissan logo. Ateneo de La Lagunan julkaisuja, 2000. Celestino Hern ndez. Taidejaoston puheenjohtaja.

Kadastri-verkkosivusto: https://www1.sedecatastro.gob.es/Cartografia/mapa.aspx?buscar=S

Verkkosivu: Grafcan https://visor.grafcan.es/visorweb/

Virallinen verkkosivusto: https://www.ateneodelalaguna.es/

Verkkosivu Kanariansaarten hallitus: http://www.gobiernodecanarias.org/boc/2006/008/boc-2006-008-018.pdf

PERAZA DE AYALA, Jos. Ateneo de la Lagunan historian harjoittelu sen perustamisesta vuonna 1904 vuoden 1936 loppuun. Ateneo de La Laguna: Tenerife, 1979.

Athenaeumin sihteerin toimittamat asiakirjatATENEO LA LAGUNA

Tämä kiinteistö on 1700-luvun rakennus, jonka rakenne on symmetrinen ja jossa pystysuuntainen vaakataso ylittää kolmen kerroksen muodostamissa aukkoissa. Tämä säilyttää tyypillisen karkean julkisivun, jonka yläosassa on piilikatto. Pohjakerroksessa on ruuvi viimeistely; ja yläkerroissa perinteinen kipsi.

Julkisivussa on 15 aukkoa, joista 10 vastaa ylemmän kerroksen ikkunoita, ja pohjakerroksessa 3 ovea ja 2 ikkunaa (yhtä niistä käytetään esittelynä). Näiden ikkunoiden ontto koostuu puurakenteesta. Ulkopuolelta ne koostuvat sileästä puurungosta. Kaikissa ikkunoissa on ulkopuolinen giljotiinilasi, lukuun ottamatta yläkerroksen keskimmäistä ikkunaa, joka koostuu kahdesta taitettavasta lasitetusta levystä. Puinen ovi, josta pääsee Athenaeum-yhdistykseen, koostuu kahdesta arkista, joista jokaisessa on 6 riviä laakereita järjestyksessä 2-2; jollain geometrisella koristeella. Molemmissa lehdissä on metallinupit.

Sisältä löytyy eteinen, taustalla pieni vastaanotto ja pääportaat, joista pääsee yläkertaan. Portaikko artikkeli kaikki kasvit, jotka järjestävät alueellisesti pystysuuntaisen liikkeen, jakavat päätilat eteenpäin ja varaavat sivuilleen palvelutilat tai pienemmät huoneet.

Athenaeumin nykyinen osasto on: ensimmäisessä kerroksessa on sisäänkäynti ja kahvila; toisessa kerroksessa näyttelyhalli, kirjasto ja lukusali, sihteeristö ja puheenjohtajuus; ja kolmannessa tapahtumahuone, pukuhuone ja varasto.ATENEO LA LAGUNA

Rakenteellisesti rakennus toteutuu seuraavassa järjestelmässä:

  • Alempi julkisivu kahdentyyppisissä kiveissä (harmaa ja vaaleanpunainen); kalkittu ylempi julkisivu; kuten muu sisustus

  • Kaareva laattakatto, 4-vesikatolla

  • Portaat, palkit, lattia, kuten kaikki ovien ja ikkunoiden raot, ovat puuta, mahdollisesti teetä;

  • Jotkut sisäovet ovat lasia ja kultaa metalliaATENEO LA LAGUNA
Descripción Documento Descargar Documento
No existe/n Documento/s para este Bien