COURAGE (HANNEKE BEAUMONT)

SANTA CRUZ DE TENERIFE
- Bienes Muebles. Escultura -
Teos kuului II kansainväliseen katunäyttelyn näyttelyyn. Kulttuuritapahtuma, joka pidettiin Santa Cruz de Teneriffalla vuonna 1994 ja jonka järjesti Kanariansaarten virallinen arkkitehtikorkeakoulu yhteistyössä saarineuvoston, Santa Cruz de Teneriffan kaupungintalon ja Caja Canarian kanssa, jossa esitettiin erilaisia teoksia, jotka Vielä tänäänkin he ovat Teneriffan pääkaupungissa paitsi Fernando Boteron tekemä 'Hombre a Caballo ' : n työ, joka oli ainoa palautettu.Courage (Hanneke Beaumont)

Tässä työssä näemme kaksi ryhmää hyvin eriytettyjä veistoksia muutaman metrin etäisyydelle niiden välillä. Yhtäältä kolme hahmoa istuu kohti toista hahmoa, joka seisoo korkeammalla korkeudella kolmen muun suhteen, kuten on eräänlainen keittosarja. Kaikki he ovat pukeutuneet paitoiksi, melko pussiin, ilman minkäänlaisia koristeita ja ovat paljain jaloin. Kukaan ei näytä tarjoavan hiuksia päänsä päällä, ohut ja pitkä ihminen, kolme hahmoa, jotka ovat yhdessä, ovat kuin tämä odottava, yrittäen ehkä kuunnella mitä hän sanoo tai nähdä mitä tekee. Heidän ulkomuodonsa näyttävät olevan jonkin verran kadonneita, ja heidän kehon asenne on kaukana huoneesta ja etäinen luonne siinä suhteessa, että ne näyttävät olevan väsyneitä, pudottaen hartiaan ja käsiään ja osoittavat tiettyä väsymystä. Tuki, jolla nämä kolme lukua ovat, näyttää olevan raunioina; ne ovat jonkin muun jäännöksiä, samoin kuin sitä tukevat luvut.

MATERIAALIT

Teräs- ja pronssivalurauta

MITAT

KORKEUS u2248 1,65 m.

Leveys u2248 5.20m.

TAUSTA u2248 2,50 m.Courage (Hanneke Beaumont)

Hanneke Beaumont syntyi Maastrichtissa vuonna 1947. Hän aloitti opintonsa vuonna 1977, kolmenkymmenen vuoden kuluttua, kuvanveistosta taideakatemiassa Braine-L Alleud ja myöhemmin, vuonna 1983 Ecole National Superieure de la Cambressa (Bryssel). Vuonna 1993 Ranska, osallistuu kansainväliseen nykytaidekeskukseen neo Chateau Beychevelleen ja saa ensimmäisen palkinnon terrakottateoksella, kuten yleensä, ja se sijaitsee Teneriffan Santa Cruz -aukion Asturian aukiossa. . .


KUNNALLISUUS Santa Cruz de Tenerife

ALUE Ifara-alueen keskusta

OSOITE Plaza del Pr ncipe

COORDINATE

X 377,589,30

Ja 3 149 695,15


GUERRA P REZ, MI; MARRERO MORALES, M. (2017): u2018 Aloitus nykytaiteen tutkimukseen: taidetta, muuta viestinnän muotoa: kansainvälinen katunäyttelyn näyttely. Santa Cruz de Tenerife, u2019, koulutusinnovaatioiden ja suunnittelun pääosasto, Kanariansaaret.

Beaumont, H. (sf). Hanneke Beaumont. Palautettu osoitteesta: http://hanneke-beaumont.com


Descripción Documento Descargar Documento
No existe/n Documento/s para este Bien

No existe/n Bien/es Relacionado/s