CONJUNTO HISTÓRICO ANTIGUO SANTA CRUZ BIC

SANTA CRUZ DE TENERIFE
- Espacios Urbanos. Lugares -
Historiallisen yhdistyksen kulttuurielämän omaisuus, joka aloitettiin huhtikuussa 2005 ja jonka opetus- ja kulttuuriministeriö ilmoitti vuonna 2007 asetuksella 299/2007, 31. heinäkuuta. Myöhemmin alkuperäistä rajoitusta on jatkettu ja rajattu 29. joulukuuta annetulla asetuksella 131/2014.Conjunto Histórico Antiguo Santa Cruz BIC

PÄÄTÖS 131/2014, 29. joulukuuta, joka muuttaa kulttuurin kannalta mielenkiintoisen omaisuuden rajaamista Vanhan Santa Cruzin historiallisen yhtyekategorian luokkaan, Santa Cruz de Teneriffan kunnassa, Teneriffan saari: ' Castillo -katu näyttää jo 18-luvulta itä-länsisuunnassa tärkeänä kaupunkiakselina, jonka ylärajana on vuosisadan puolivälissä Gloria-katu (nykyinen Juan Padr n -katu). kaupungin kutsumus jatkaa kasvuaan La Lagunan suuntaan. Jo tässä vaiheessa hyvitetään joidenkin rikkaimpien perheiden kadulla sijaitseva ratkaisu ja heidän kotejensa rakentaminen. Vuonna 1868 katu päättyi San Roque Street -kadun (nykyään Su rez Guerra) ja nykyisen Robayna Street -kadun korkeuteen. Se on osa, joka säilyttää ilmeisen kaupunkien näkyvyyden tähän päivään saakka, ja se toimii istuimena monille merkittävimmät yksityiset rakennukset ja koska se oli aina kaupallinen ja dynaaminen katu, kaupunkien hermo ja kaupungin pulssi. Vuoteen 1955 asti katu säilytti johdonmukaisuuden, yhtenäisyyden ja kuvan; vaikka tästä päivämäärästä lähtien se on muuttunut huomattavasti linjauksessa joillakin sen pohjoismarginaalin osilla. Tämä muutos oli tärkeä perintöhajoaminen, vaikka joillakin korvaavista rakennuksista on tietty ainutlaatuisuus, kuten Los Patios -rakennuksella, jossa on kolme sisäpihaa, joissa on runsas kasvillisuus ja mahtava betoniportaikko. Joka tapauksessa ja huolimatta tästä muutoksesta, Castillo-katu jatkaa historiallisen olemuksensa keskittymistä poikkeuksellisen määrään rakennuksia, jotka muodostavat erittäin näkyvän osan Santa Cruzin arkkitehtuurin perinnöstä. Tästä näkökulmasta Jos Murphy Streetin ja Valent n Sanzin välinen osuus näyttää jatkuvan rakennusten jatkumon perinteisellä julkisivujärjestelmällä: kaksikerroksiset rakennukset, suuret lasi-ikkunat, kolmisuuntainen järjestely ...Conjunto Histórico Antiguo Santa Cruz BIC

Vanhana Santa Cruz -niminen alue on määritetty karkeasti nelikulmaiseksi tilaksi, joka on hyvin määritelty fyysisten ja kaupunkien maamerkeillä: pohjoiseen, Castle Street ja Plaza de la Candelaria; etelässä Barranco de Santos (indeksin vastakkaisella puolella, jota edustaa entinen siviilisairaala); länteen pohjoisen katu (tänään Valent n Sanz); ja itään, Bravo Murillo Avenue ja Candelaria Street. Sen juoni osoittaa tiettyä taipumusta säännöllisyyteen ja ortogonaalisuuteen etenkin nykyaikaisimmalla sektorilla (suhteellisesti), kuten Imeldo Serin kadun (entinen Barranco del Aceite) ja Castillo-kadun välillä. , jonka vs säilyttää alkuperäinen asettelu ja leveys. Concepcionin kirkon ja sen neliön ympäristössä tontti on jonkin verran epäsäännöllinen, samoin kuin Santo Domingon, Dom nguez Alfonso -katujen ja sen poikkileikkausten akseleilla, joissa näkyy nyrjähdyksiä ja vinoja polkuja. Imeldo Ser s -kadun pohjoispuolella tyypologiat, joille on ominaista niiden suuri tilavuus, 2 omiskorkeutta ja suuri suunnitelmainen leveys, ovat pääosin yhdeksännentoista luvun lopun ja kahdennenkymmenennen vuosisadan alun kielellä (eklektismi, jotkut rationalistit) ja muut laskut Klassistinen aikaisemmista vaiheista ja jopa merkittävin esimerkkejä perinteisestä arkkitehtuurista.


- BOC N 161. Perjantai 10. elokuuta 2007. PÄÄTÖS 299/2007, 31. heinäkuuta, julistamalla kulttuurin kannalta mielenkiintoiseksi omaisuudeksi luokka Historiallinen yhtye 'E Old Santa Cruz ', joka sijaitsee Teneriffan saaren Santa Cruz de Teneriffan kunta.

- BOC N 4. Torstai, 8. tammikuuta 2015. PÄÄTÖS 131/2014, tehty 29 päivänä joulukuuta, jolla muutetaan kulttuurin kannalta mielenkiintoisen omaisuuden rajaamista luokan Historiallinen yhtye Old Santa Cruz alla Teneriffan saaren Santa Cruz de Teneriffan kunta.

Toimituksellinen ja tutkimusryhmä: CICOP-säätiön arkkitehtuuriyksikkö.

Miguel ngel Fern ndez Matr n.

Gislaine Hasse

Jos Luis D lukee Mart nez ..

Sendy Hern ndez lvarez.

Valokuvaus: www.commonswikimedia.org


Descripción Documento Descargar Documento
No existe/n Documento/s para este Bien

No existe/n Imagen/es para este Bien
No existe/n Bien/es Relacionado/s