CINE VICTOR

SANTA CRUZ DE TENERIFE
- Arquitectura Civil y Doméstica. S.XX y Posterior -
Kiinteistö, joka sisältää neo-kanarian tyyliä, jonka on suunnitellut Jos Enrique Marrero Regalado liikemies V ctor Gonz lezille. Elokuvateatteri avattiin vuonna 1954.

Katso RUIZ RODRIGUEZ, A .: Pimeä temppeli. Elokuvateatterin arkkitehtuuri Teneriffalla (1897-1992), Santa Cruz de Tenerife, 1993, sivu 198.

Tiedosto PGO Santa Cruz de Teneriffan arkkitehti- ja kaupunkiperinnön kissalogosta. Lopullinen lopullinen hyväksyntä, 2014. osa 3. Osa 3.2.1.


- Tiedosto PGO Santa Cruz de Teneriffan arkkitehti- ja kaupunkiperintökoiran logosta. Lopullinen lopullinen hyväksyntä, 2014. osa 3. Osa 3.2.1.

Toimituksellinen ja tutkimusryhmä : CICOP-säätiön arkkitehtuuriyksikkö.

Miguel ngel Fern ndez Matr n.

Jos Luis D lukee Mart nezin.

Gislaine Hasse

Valokuva: Jos M. Bossini Ruiz.


Julkisivu koostuu kellarista, mezzanine ja neljä kerrosta m s. Nurkassa korostettu äänenvoimakkuus, joka muodostaa chaflin n, jonka päällä on torni n kivisuojuksella. Pääsy kadulta lasiovilla ja kuistilla kaappeilla. Viimeisessä kerroksessa on puinen parveke, katto. Pohjakerroksessa pääsy huoneeseen on sivusuunnassa, ja sisäänkäynti on korkeammalla tasolla kuin nojatuolin terassilla, aula sijaitsee mezzanine-kentällä, josta keisarilliset portaat alkavat kohti nojatuolien kahta kerrosta. Kiinnostavat elementit: Elokuvateatteri: sali, keisariportaat, käytävät ja patio-istuimet. Sisustus: astiat, lamput, näytöt, ruusukkeet, kuoret ja kateelliset laatikot a. Ulkopinta: g rgolat, puusepät ja peitetyt puiset parvekkeet. Huono elementit: Juliste mainontaan. Kansi lisätty tilavuus.


Suojausaste: Ympäristö

Luettelo arkkitehti- ja kaupunkipäivän suojelusta.

PGO Santa Cruz de Tenerife. Osittainen lopullinen hyväksyntä 2014. Arkki n 597.


KUNNALLISUUS Santa Cruz de Tenerife

ALUE Centro-Ifara District

OSOITE N Av. Asuncionistas, 1; Rambla de Polido, 91


Descripción Documento Descargar Documento
No existe/n Documento/s para este Bien

No existe/n Imagen/es para este Bien
No existe/n Bien/es Relacionado/s