CASTILLO DE PASO ALTO

SANTA CRUZ DE TENERIFE
- Arquitectura Militar. Fortificaciones -
Alkuperäinen idea oli rakentaa tämä linna vuodesta 1625 lähtien, kun komentaja kenraali Francisco de And saapui käskyyn parantaa saariston puolustusta. Se tapahtui vasta myöhemmin. Portugalia vastaan käydyn sodan yhteydessä vuonna 1641 Paso Alton alue sisällytettiin perustellusti, ja ammusten järjestyksessä sanottiin, että satama parhaiten piti linnoitusta.

Vaikka nykyään se on vähän tunnettu, se oli yksi Santa Cruzin tärkeimmistä puolustuslinjoista, Paso Alton linnan tehtävänä oli suojella kaupungin pohjoista hyödyntämällä alueen merivirtoja tärkeimpänä etuna. Tämä sotilaskompleksi tuli erittäin tärkeäksi kaupungille sen rakentamisen jälkeen 1700-luvulla. Paso Alton linna on keskustassa sijaitsevan San Crist balin ja eteläisen San Juanin linnojen vieressä yksi kaupungin puolustusstrategian peruspiireistä. 1500-luvun lopulla alueelle asennettiin pieni puolustava tuki, tykistö paikoilleen ja jätettiin pieni vartijajoukko, joka toimi olosuhteiden vaatiessa tehokkaasti koko seitsemännentoista vuosisadan. Tämä alkuperäinen rakennus oli vain pieni installaatio, mutta siitä huolimatta, että hänelle oli annettu paljon rangaistuksia, se oli erittäin tehokas Blaken hyökkäyksessä kaupunkiin vuonna 1657. Vuonna 1683 hän yritti purkaa, mutta kenraalikomentaja F vastusti sitä. lix Nieto de Silva, Guaron kreivi.
Suunnittelijat kirjoitti sotilasinsinööri Lope de Mendoza kapteenin kenraalin, Puertollanon kreivin toimeksiannolla. Tämä rakennus tarjosi vankilapalveluita paikallisen yhteiskunnan merkityksellisille ihmisille. Vuonna 1774 suuri myrsky tuhosi vanhan rakennuksen ja jatkoi sen palauttamista vuosina 1776 ja 1777 sotilasinsinööri Jos Aranan hankkeessa ja sotilasinsinöörin Amat de Tortosan valvonnassa. Myöhemmin, vuosina 1780–1782, he ryntäsivät ...


Paksujen laastiseinien rakentaminen, joka koostuu tällä hetkellä puolipyöreästä yläpuolisesta esplanadista, jota reunustavat mereen kohdistuvat raot, joista laskeudut ulkoisen portaikon läpi suorakulmaiseen lattiapatioon, joka sijaitsee alemmalla tasolla, joka yhdistyy sisätilat, jotka on kytketty toisiinsa.

Se oli sataman toiseksi tärkein linna. Linnoituksen takana oli kaksi tarinaa. Alemmassa oli kappeli, joukkojen majoitukset, vankityrmä, aseiden ja varusteiden varastointi, tallit jne. Ylämiesssä vartijan ja upseerien asunnot, keittiö, ruokakomero ja vartijavartalo.


Paso Alton linna, aluksi pieni tai linnoitus, laajeni vuosina 1669–1670, ja alkeislinnakkeesta tuli sitten linna.

Vuonna 1782 toteutettiin täydellinen uusinta pyynnön mukaisesti, joka säilytetään: Carlos III: n hallitseminen komentaa kenraaliluutnantti Joaquín Ib ez Cuevas, marqués de la Caada, näillä saarilla, korjaus valmistui n tästä linnasta ... Vuonna 1774 raju myrsky aiheutti hänelle suurta vahinkoa enemmän kuin ne, jotka aiheuttivat hänen pommitukset Nelson-ryhmästä, huolimatta siitä, että ammus putosi kappeliin.

1800-luvun lopulla, kun uskottiin, että Yhdysvallat aikoi tunkeutua meihin, linnan viereen rakennettiin paristo, joka purettiin 1960-luvulla Paso Alton armeijan urheiluseuran rakentamiseksi.


Julistus: Kansallisen koulutusministeriön asetus 22. huhtikuuta 1949.

Suojausaste: Integroitu.

R GIMEN JUR DICO LISÄTIETOJA: BIC-muistomerkki ja BIC-monumenttiympäristö 19.


- Santa Cruz de Teneriffan hoitosuunnitelma, osa 3, osa 3.2.1-3, asiakirja nro. 13.

- NORIEGA AG ERO, MA (2016). u2018Teneriffan saaren parannukset. Azon tornista toiseen maailmansotaan u2019, Cabildo de Tenerife. Teneriffalla.

- GARC A ARGUELLES, A. (1982). "Artiller a: n historia Teneriffalla" . Toimitettu grafiikka Teneriffasta, Santa Cruz de Tenerife.

- PINTO Y DE LA ROSA, JM (1996). "Muistiinpanoja Kanariansaarten muinaisten linnoitusten historiasta" , toim. Kanariansaarten alueellinen sotamuseo, Santa Cruz de Tenerife.

Toimituksellinen ja tutkimusryhmä: CICOP-säätiön arkkitehtuuriyksikkö.

Miguel ngel Fern ndez Matr n.

Jos Luis D lukee Mart nezin.

Sendy Hern ndez lvarez.

Valokuva: Jos M. Bossini Ruiz.


Descripción Documento Descargar Documento
No existe/n Documento/s para este Bien

No existe/n Imagen/es para este Bien
No existe/n Bien/es Relacionado/s