3 2 3

CASERÍO ROQUE DE LAS BODEGAS

SANTA CRUZ DE TENERIFE
- Espacios Urbanos. Lugares -
Roque de las Bodegas on Anagan rajan piiriin kuuluva talo tai se kuuluu Santa Cruz de Teneriffan kunnassa. Se on Tagananan ja entisen laiturin rannikkoalueella sijaitseva Playa del Roque. Vaikka olemassa olevat vanhat viinitilat, jotka ovat olemassa, ovat kadonneet, niiden kunniaksi tarkoitetun siirtokunnan nimi on edelleen testattu. Ne olivat erittäin tärkeitä viinin säilyttämisessä ja sen myöhemmässä kaupassa Euroopan ja Amerikan kanssa. Myöhemmin siitä tuli rannikon erillisalue, jossa Tagananan ja Alm-sigin asukkaat muuttivat veneelle viedäkseen ne Santa Cruziin tai Punta del Hidalgoon.

Tällä hetkellä tätä rannikkoaluetta pidetään tärkeänä saaren vapaa-ajanvieton ja matkailun kiinnostuksen kohteena, joten se on alueen talouden perustavanlaatuinen erillisalue.


1900-luvun alussa jotkut perheet asuivat rannalla, ja 1970-luvun alussa ensimmäiset yritykset (baarit ja ravintolat) asennettiin.

Siltä puuttuu perinteisiä vanhoja taloja, koska aikaisemmin se rajoittui vain joihinkin kuivakivivarastoihin, jotka ovat tänään kadonneet, ja siitä on tullut väestökeskus, jossa ruoka talot ja huoneistot hallitsevat.

Rantaa ajatellen se on yksi Aganan loistavimmista. Se on musta hiekka vuorovesivyöhykkeellä, ja sen yläosassa on monia kiviä. Sitä nimittää Roque, joka antaa sille nimen.


jousitusalueet

Käsittelytila

- Anagan maaseudun puiston käytön ja hoidon yleissuunnitelman lopullinen hyväksyminen, julkaistu 6. maaliskuuta 2007 BOC 2007/047.

- alueet, joilla hallintovälineiden voimassaolo lykätään (23 artiklan d kohta 55/2006).

Luokitus: Maalaismainen maaperä

Luokka: Maaseudun maaseudun siirtokuntien maa


- ALMENARA ROSALES, M. (2006). Anagan maaseutuperinnön tutkiminen ja luettelointi. Vaihe I , Ympäristövalvonta- ja hallintapalvelut, Luonnonalueiden ja rannikon toimisto, Santa Cruz de Teneriffan kaupunginvaltuusto.

- CIORANESCU, A. (1998). Santa Cruz de Teneriffan historia . Espanjan säästöpankkiliitto.

- MART N HERN NDEZ, U. (2006). Anagan alueen yleinen historia . Ideapainokset.

- LUIS Y NES, MJ; SANCHEZ HERNANDEZ, JM (1995). Santa Cruz de Teneriffan historia u2019.

Toimituksellinen ja tutkimusryhmä: CICOP-säätiön arkkitehtuuriyksikkö.

Miguel ngel Fern ndez Matr n.

Jos Luis D lukee Mart nezin.

Gislane Hasse

Sendy Hern ndez lvarez.

Valokuva: Jos M. Bossini Ruiz.


Descripción Documento Descargar Documento
No existe/n Documento/s para este Bien

No existe/n Imagen/es para este Bien

3
   Valorar/Comentar
Valoración

3

Comentario No es correcto ya que si existen alguna de esas antiguas bodegas,otra cosa es que en su día se fabricara encima,pero la primitiva bodega aun existe tal y como era,incluso el lagar donde se pisaba el vino. Roque de las bodegas,9
Autor

Alberto Gonzalez


Valoración

3

Comentario Si queda por lo menos una ,de las antiguas bodega,en el Nº9 , incluso el lagar donde se pisaba la uva, La antigua bodega hoy se destina a la venta de artesania,pero sigue conservando las barricas y los antiguos muros de piedra granito de la zona, que se mezclaban con la arena del mar,lavada en el barranco contiguo,
Autor

Alberto Gonzalez


Valoración

5

Comentario Una valoración muy positiva de esta playa ¡ Anaga un lujo de cordenadas ! AGGCH es difícil dar una valoración hay que ir y verlo ,
Autor

#AGGCH


Valoración

5

Comentario Una valoración muy positiva de esta playa ¡ Anaga un lujo de cordenadas ! AGGCH es difícil dar una valoración hay que ir y verlo ,
Autor

#AGGCH


No existe/n Bien/es Relacionado/s