CASERÍO EL PORTUGAL

SANTA CRUZ DE TENERIFE
- Espacios Urbanos. Lugares -
El caser o de El Portugal on yksi Tagananan vanhimmista ja tunnetuimmista alueista. Sen nimi on peräisin ensimmäisten uudisasukkaidensa alkuperämaasta. Sen kujien kautta voit nauttia historiallisesta ilmapiiristä, joka vie meidät 1500-luvulle. Sillä on mukulakivitie, jossa perinteiset talot ovat rivissä, jotkut ovat hyvin vanhoja 1500-luvulta. Yksi heistä on pilaantumattomassa tilassa.


Talot rakennettiin mukautuen täydellisesti maan epätasaisuuteen, kohdistettiin ja kiinnitettiin vierekkäin. Ne ovat yleensä yhdessä tai kahdessa kerroksessa, kattojen ollessa kaksi ja neljä vettä, toisessa käytetään kaarevaa laattaa, kun taas toisissa näkyy tasainen laatta.

Seinissä vallitsee viime vuosisadan aikana maalattu valkoinen väri, sitä on kaikissa taloissa, joissa alkuperäinen maalaus on nähtävissä, on havaittu, että he käyttivät okkerivärit yhdistäen z-kaloihin ja punaisiin nauhoihin.

Ikkunoiden osalta ne ovat vihreitä tai ruskeita. Ne on yleensä valmistettu giljotiinista, kiteet ja metopesit maalattu valkoisiksi, tarkkaillen useimmissa tapauksissa puisia taustavaloarkkeja laakereilla.

On huomattava, että on olemassa kahta hyvin vanhaa taloa (1500-luvulla), joilla on suuri perintöarvo. Yksi niistä on yksikerroksinen rakennus, josta näkyy kalkittu seinä ja vihreä puuseppä. Raunio, jolla on romahdusvaara, toisella omaisuudella myös raunioissa on kaksi korkeutta ja jotain edellistä parempaa säilyy. Toisella puolella näkyy jäljellä oleva se, mikä oli alun perin pieni parveke, jättäen vain pohjakerroksen palkit. Jopa kasvoissaan sen valkoinen väri havaitaan, kun ikkunat on maalattu punaiseksi. Toinen tärkeä ominaisuus, joka on myös kahdessa korkeudessa, on se, joka säilyttää takajulkisivulle kiinnitetyt kiviportaat päästäkseen yläkerrokseen.


jousitusalueet

Käsittelytila

- Anagan maaseudun puiston käytön ja hoidon yleissuunnitelman lopullinen hyväksyminen, julkaistu 6. maaliskuuta 2007 BOC 2007/047.

Luokitus: Maalaismainen maaperä

Luokka: Maaseudun maaseudun siirtokuntien maa


- ALMENARA ROSALES, M. (2006). Anagan maaseutuperinnön tutkiminen ja luettelointi. Vaihe I , Ympäristövalvonta- ja hallintapalvelut, Luonnonalueiden ja rannikon toimisto, Santa Cruz de Teneriffan kaupunginvaltuusto.

- CIORANESCU, A. (1998). Santa Cruz de Teneriffan historia . Espanjan säästöpankkiliitto.

- MART N HERN NDEZ, U. (2006). Anagan alueen yleinen historia . Ideapainokset.

Toimituksellinen ja tutkimusryhmä: CICOP-säätiön arkkitehtuuriyksikkö.

Miguel ngel Fern ndez Matr n.

Jos Luis D lukee Mart nezin.

Gislane Hasse

Sendy Hern ndez lvarez.

Valokuva: Jos M. Bossini Ruiz.


Descripción Documento Descargar Documento
No existe/n Documento/s para este Bien

No existe/n Imagen/es para este Bien

ARQUITECTURA EN EL MEDIO RURAL
Sin Imágen VIVIENDA Nº 33 (CAMINO PORTUGAL) - Cat:Casas Terreras
ESPACIOS URBANOS
Sin Imágen Camino Portugal - Cat:Caminos