CASERÍO AZANOS

SANTA CRUZ DE TENERIFE
- Espacios Urbanos. Lugares -
Azanos on Anagan alueelle kuuluva maaseudun kaupunki Santa Cruz de Teneriffan kunnassa, ja modernit rakennukset ovat erittäin häirinnässä piilossa vanhoja taloja, jotka ovat upotettuja keskuuteen. Siinä on perinteisiä taloja 1500- ja 1700-luvuilta.


Se on ydin, joka sijaitsee rinteessä Anagan paikoissa ja jossa havaitaan spontaania kaupunkikehitystä ilman suunnittelua sen suunnittelussa, jolloin perinteiset talot jäävät nykyisten talonrakenteiden varjoon, jotka nousevat korkeintaan kahteen ja kolmeen kerrokseen.

Azanoksen alemmalla alueella on maatalouden rakenne, jota käytettiin gallaanina, ja siinä on neliön muotoinen rakenne ja katto, jolla on neljä vettä. Se on varustettu julkisivujen ovilla, joissa on edelleen punaisten pigmenttien jälkiä. Yläosassa on myös tuuletusikkuna.

Rotkossa, tien alla, on perinteinen kellarikerros, rakennettu punaiseksi karkeaksi ja peitetty vedellä ja adintelada-ovella. Tämä ominaisuus on kiinnitetty kallioon.

Azanosin keskialueella on joukko perinteisiä taloja, joissa on melko vanhaa tyyppiä Kanariansaarille ja integroitu täysin maisemaan. Jotkut vanhat talot, mukaan lukien valtion numerot 10 ja 18, esittävät tyypillisiä malleja perinteisestä (perus) talosta 1500- ja 1700-luvuilla. Ne on rakennettu karkeanpunaisiksi ja niiden pinnoitteet ovat huonontuneet huomattavasti, paljastaen seinien kivin, mutta myös alkuperäiset okran ja punaiset värit, mikä osoittaa perinteisen väriperinteen, joka nykyään on käytännössä vanhentunut ja jonka on oltava erittäin mielenkiintoista palauttaa se sen valkoisen värin vahingoksi, jota on käytetty niin vuosikymmenien ajan.

Puusepät ovat menettäneet pigmenttinsä, ne on maalattu uudelleen tai vaihdettu. Toiset, kuten numero 29, muodostavat lopulta näiden vanhojen kiinteistöjen vähäisen määrän tässä Tagananan kaupungissa.

Lähistöllä on n. 21 kahdentoista luvun kahdeksantoistatoista luvun talo, joka korostaa julkisivussaan kaksilehtiiset ikkunat.

Carpinter on valmistettu vaaleanvihreästä maalatusta puusta ...


Yleinen käyttö- ja interventiojärjestelmä suojatulla luonnonalueella

Käsittelytila

Anagan maaseudun puiston käytön ja hoidon yleissuunnitelman lopullinen hyväksyminen, julkaistu 06.3.2007, BOC 2007/047.

Luokitus: Maalaismainen maaperä

Luokka: Maaseudun maaseudun siirtokuntien maa


- ALMENARA ROSALES, M. (2006). u2018 ANAGAN MAASEENKÄYTÖN TUTKIMUS JA LUETTELO, Vaihe I u2019, Valvonta- ja ympäristöhallinnon yksikkö, Luonnonalueiden ja rannikon toimisto, Santa Cruz de Teneriffan kaupunginvaltuusto.

- CIORANESCU, A. (1998). Santa Cruz de Teneriffan historia . Espanjan säästöpankkiliitto.

- MART N HERN NDEZ, U. (2006). Anagan alueen yleinen historia . Ideapainokset.

- LUIS Y NES, MJ; SANCHEZ HERNANDEZ, JM (1995). Santa Cruz de Teneriffan historia u2019.

Toimituksellinen ja tutkimusryhmä: CICOP-säätiön arkkitehtuuriyksikkö.

Miguel ngel Fern ndez Matr n.

Jos Luis D lukee Mart nezin.

Gislane Hasse

Sendy Hern ndez lvarez.

Valokuva: Jos M. Bossini Ruiz.


Descripción Documento Descargar Documento
No existe/n Documento/s para este Bien

No existe/n Imagen/es para este Bien

ARQUITECTURA RELIGIOSA
Sin Imágen Ermita de Ntra. Señora de la Caridad del Cobre (Taganana) - Cat:Ermitas