CAMINO PORTUGAL

SANTA CRUZ DE TENERIFE
- Espacios Urbanos. Caminos -
Camino Portugal on vanha maaseudun tie, joka kuuluu ns. Camino de las Vueltas -kadulle, joka kommunikoi alueen eri taloja. Sen ovat luoneet vanhat sokerintuottajat, jotka saapuivat Madeiralta 16. vuosisadalla ottamaan sokeria Tagananasta laguunille. Nämä sokeriyritykset perustettiin Tagananan Portugalin naapurialueelle.

Camino Portugal, on sitten yksi osista, jotka ylittävät talon tai samalla nimellä. 2000-luvun alussa tehtiin saman kunnostaminen uudella tienpäällysteellä, joka oli alun perin rannan hiljaisuuden 'encabullado ', ja porrastettujen osien kanssa, joissa käytettiin suuria harjanteita. Päällystyksen jälkeen, 2000-luvun 90-luvun lopulla, kiviä käytettiin ja kolme päälinjaa ilman askelmia, tarjoamalla hyvän integroinnin ja upean ulkonäön, joka mukautuu täydellisesti sen nurkkaan ja viisteeseen.

On sanottava, että Camino de El Portugalista on löydetty muinaisia viinitilat ja viinitilat, kuten koko Tagananassa.

Lainaamme otteen herra Melchor Padillan sanoista hänen blogissaan u2018Mitä kiviä on u2019, mikä toimii Portugalin tien kuvauksena ja historiana:

u2018 Olimme Portugalissa tänä lauantaina. Portugali on mukulakivinen rinte, jonka reunalla talot rinnastuvat, jotkut ovat niin vanhoja, että aika on ollut heidän kanssaan ja niissä on jo epätasaisia pilaantumisen merkkejä. Menemme hiljaisuudessa, että vain villit linnut, siipikarja ja jonkun vuohen vuohi murtuvat. Tai mekin, jo kauan ennen kuin näemme sen, säkki lyö jonkun, joka puhdistaa sänki. Naapuri, joka menee samalla rinteellä, saapuu meihin ja kun sanomme asuvansa erittäin kauniissa paikassa, hän vastaa: Portugalilainen perusti sen. Päästäkseni tähän Portugaliin, josta puhun, ei ole tarpeen matkustaa lentokoneella tai ...


- ALMENARA ROSALES, M. (2006). Anagan maaseutuperinnön tutkiminen ja luettelointi. Vaihe I , Ympäristövalvonta- ja hallintapalvelut, Luonnonalueiden ja rannikon toimisto, Santa Cruz de Teneriffan kaupunginvaltuusto.

- MART N HERN NDEZ, U. (2006). Anagan alueen yleinen historia . Ideapainokset.

- PADILLA, M. (2012): 'Portugali' [viesti blogissa]. Mitkä kivet laskevat. Palautettu osoitteesta: http://loquelaspiedrascuentan.blogspot.com.es/2012/07/portugal.html

Toimituksellinen ja tutkimusryhmä: CICOP-säätiön arkkitehtuuriyksikkö.

Miguel ngel Fern ndez Matr n.

Jos Luis D lukee Mart nezin.

Sendy Hern ndez lvarez.

Valokuva: Jos M. Bossini Ruiz.


Descripción Documento Descargar Documento
No existe/n Documento/s para este Bien

No existe/n Imagen/es para este Bien

ARQUITECTURA EN EL MEDIO RURAL
Sin Imágen VIVIENDA Nº 33 (CAMINO PORTUGAL) - Cat:Casas Terreras
ESPACIOS URBANOS
Sin Imágen Caserío El Portugal - Cat:Lugares