CAMINO ABICORE

SANTA CRUZ DE TENERIFE
- Rutas y Guias. Caminos y Senderos -
Abicore- tai Abicor-tie on perinteinen tie, jota on jo käytetty espanjalaisalaisten edeltäjästä lähtien ja joka yhdistää San Andr sy Tagananan laaksot Gollada de Abicore -pilven läpi, jotka ovat alueen perinteisimpiä perinteitä ja että Alkuperäinen asettelu pysyy melkein ennallaan. Reitti on yksi Anagan upeimmista kohteista, ja sen avulla voit löytää aitoja aarteita monteverdestä, panoraamanäkymät Abicoren takaa Tagananalle, kanarian pajujen gallerian, pysyvät vesivirrat melkein vuoden ympäri ja paljon historiaa.


Kuuteen homogeeniseen osaan jaettu Abicore-tie yhdistää vain 9,16 kilometriä, mikä on hyvä kourallinen arkkitehtonisia, etnografisia, kasvitieteellisiä, hydraulisia ja geologisia maamerkkejä. Sen reitti ylittää suuren määrän ekosysteemejä ja maisemia, ja antaa myös mahdollisuuden kehittää muunnelmia, jotka yhdistävät El Bailaderon ja Las Vueltas de Tagananan, elvyttäen näin tärkeän osan Camino de la Cumbresta tai Las Monta as.


Se alkaa San Andrin rannikon erillisalueella ja kiertue alkaa Cercado-tiellä asfaltoinnin loppuun saakka, noin 3,2 km päässä, nouseen 200 metriä merenpinnan yläpuolelle nk. Caser tai Vi a Vieja.

Jatka tietä, kunnes tulet Cresalin taloon, joka kulkee suuren palmulehtoa pitkin, josta nousemme melkein 700 metriin. Punainen karkea tie on helposti tunnistettavissa. Kasvillisuutta on runsaasti, sieltä löytyy palmuja, pilareita, tunneleita, saniaisia, verodeja, kardoneja ja laaja keskiaikainen ca.

Ylitämme Barranco de El Cercadon kanavan useaan otteeseen, kunnes saavutamme mäen korkeimman pisteen. Tämän jakson aikana tien päässä on erilaisia rakennuksia, jotka todennäköisesti voittavat ja työvälineet.

Kasvillisuus on muuttumassa, joten löydämme erilaisia fayal-kanerien lajeja. Valitse betonitie TF-12-tien vasemmalta kilometriltä 12, nimeltään Degollada de Abicore, Dorsal de Anaga.

Tien ylittäessä tie jatkuu vasemmalla ylöspäin Casas de La Cumbressa, Cruz de Tagananassa ja Vueltas de Tagananassa sijaitsevaan metsätaloon, josta menemme rannikolle.

Aloitamme laskeutumisen Lico de Abicoren kautta, noin 7,5 km päässä tapaamme Abicoren näkökulmasta, ja ohittamalla Camino de Los Liriosta saavutamme Tagananan, joka on matkanut noin 9,2 km.


Pääkaupunkiseuvosto teki vuonna 2013 luettelon Anagan alueen perinteisistä teistä. Tässä yhteydessä luettelon suorittamisen lisäksi ehdotettiin mahdollisuutta valita yksi Anaga-alaan kuuluvista teistä, jotka kuuluvat Santa Cruz de Teneriffan kuntaan, ja ehdottaa sen hyödyntämistä ja parantamista: tie, joka yhdistää Tagananan ja San Andrin kylät Gollada de Abicoren luona.

Jo vuonna 2015 kaupunginvaltuusto edisti Abicoren polkua opiskelijoille suunnattuilla reiteillä ja Infobox de San Andrin vieressä oli päivän levittäminen projektin tuloksista.

Kanariansaarten maaseudun kehittämisohjelmasta 2007-2013 rahoitetulla hankkeella pyritään erilaisiin tavoitteisiin, mukaan lukien tämän polun muistin, käytön ja historian palauttaminen sekä Tagananan ja San Andrin kaupunkien väliset suhteet. s. Lisäksi tämä aloite suosi reitin sosioekonomisia ja turistiluonnoksia sekä Anagan maaseudun puiston luonnon- ja kulttuuriperinnön arvojen edistämistä.


PRUG:

Alueellisen suunnittelun pääosasto.

- 7. helmikuuta 2007 annettu päätöslauselma, jossa julkaistaan Kanariansaarten alueen ja ympäristön suunnittelutoimikunnan sopimus 20. heinäkuuta 2006 pidetyssä istunnossa, jossa hyväksytään lopullisesti yleinen suunnitelma Anagan maaseutupuiston (Teneriffa) käyttö- ja hallintatoimenpiteet.

SUOJATUT TILAT:

Anagan maaseutupuisto.

MUUT:

Ei hyväksytty

Ei ilmoitettu BIC


Seuraavassa linkissä voit katsoa videon, jonka on laatinut Santa Cruz Sostenible -säätiö, joka kehitti vuonna 2015 projektin Aktiviteetit Abicore-tien edistämiseksi Anagan maaseutupuistossa. Se on yhdistyksen rahoittama aloite. n Teneriffan maaseudun kehittämisen saaristoapuyritys, jolla oli useita toimintalinjoja tieperinnön palauttamisen tehostamiseksi, on kehitetty viime vuosina yhteistyössä La Lagunan yliopiston kanssa. Yksi tämän työn tuloksista oli Abicore- dokumenttielokuvan valmistelu : kaksi kylää yhdisti tie , erittäin arvokas asiakirja, joka perustuu suullisten haastattelujen tekemiseen San Andrin ja Tagananan kaupunkien asukkaiden kanssa.

https://www.youtube.com/watch?v=FIW5bV1VgUI


- Anaga-maaseutupuiston perinteisten polkujen perusluettelo Santa Cruz de Teneriffan kunnassa (2014).

- P REZ, M. (2003) La Laguna: Anaga, Tenerife. Kävelyretket La Laguna: Upea San Cristin bal de La Lagunan kaupungintalo.

- Santa Cruz de Teneriffan hoitosuunnitelma, osa 3, osa 3.3, C logolla Luonnonperintö ja maisemanhoito.

- Toistettava video: https://www.youtube.com/watch?v=FIW5bV1VgUI

Toimituksellinen ja tutkimusryhmä: CICOP-säätiön arkkitehtuuriyksikkö.

Miguel ngel Fern ndez Matr n.

Jos Luis D lukee Mart nezin.

Sendy Hern ndez lvarez.

Valokuva: Jos M. Bossini Ruiz


Descripción Documento Descargar Documento
No existe/n Documento/s para este Bien

No existe/n Imagen/es para este Bien
No existe/n Bien/es Relacionado/s