CALLE DEL AMOR, 1 AVDA. 25 DE JULIO, 54

SANTA CRUZ DE TENERIFE
- Arquitectura Civil y Doméstica. S.XX y Posterior -
Arkkitehti Domingo Pisacalle osoitetut kiistatta laadukkaat työt, erityisesti hänen käyttämänsä ekspressionistiset ratkaisut, jotka tarjoavat antologisia teoksia suurimmassa osassa kompleksin renkaita.

Katso myös arkkitehtuurin ja kaupunkien kulttuuriperinnön kissan logon tiedosto, sivu 439. Osittainen lopullinen hyväksyntä PGO Santa Cruz de Tenerife, 2013.Calle Del Amor, 1 Avda. 25 de Julio, 54

Rakennus, joka muodostaa kaarevan nurkkatilavuuden, joka on kolme tasoa, sileät ja kaarevat parvekkeet sekä toisessa, kolmannessa tasossa ja katto, on kaarevat rautakaiteella ja määrittelevät julkisivun jatkuvuuden.

Julkisivut ovat epäsymmetrisiä. Avenida 25 de Julion julkisivulla on pohjakerroksessa neljä aukkoa, joista yksi on ovi. Toisella tasolla samat aukot toistetaan yhdenmukaisesti ala-akselien pystyakselien kanssa. Rakkauden kadun julkisivu on epäsäännöllisempi, liittyy enemmän takaosaan, erikokoisilla jänneväleillä. Retriitissä pieni portaikko tallentaa kaltevuuden ja mahdollistaa pääsyn pohjakerrokseen.

Kulmassa rakennus esittelee. Toisella tasolla julkisivu on asetettu taaksepäin, mikä aiheuttaa leveämmän parvekkeen ja katkon koko tilavuuden jatkuvuudessa, jossa on poistumisaukko. Jatkuvat vaakatasot rakennuksen ympärillä, sivuttaiset ja yhtä korkeat kuin ikkuna-aukot, uran kanssa pohjakerroksessa ja kolmannella tasolla, nurkassa, koristeellisesti. Rakennuksen yläosa kaiteineen sektorilla parvekkeella ja sileä oikealla. Tähän asetetaan pystysuorat suojapaneelit, joissa on läpinäkyvä metalliverkko. Tämä kattoala on maisemoitu. Matala seinä, jossa on ylempi aita, rajoittaa aluetta Del Amor -kadulla.Mielenkiintoiset elementit: Vaakajännitykset, seinä- ja parvekekaiteet, ulokepalkit. Huonot elementit: Katon metallisuojaus.Calle Del Amor, 1 Avda. 25 de Julio, 54

KUNNALLISUUS Santa Cruz de Tenerife
ALUE Centro-Ifara District
OSOITE Calle Del Amor, 1; Avda, 25. heinäkuuta 54.Calle Del Amor, 1 Avda. 25 de Julio, 54

Suojausaste: Ympäristötiedosto n 439.

Luettelo arkkitehti- ja kaupunkipäivän suojelusta. PGO Santa Cruz de Tenerife. 2014 osittainen lopullinen hyväksyntä.

Kiinteistö sisältyy BIC Conjunto Hist rico Barrio de los Hoteles-Pino de Oro.


Tiedosto PGO Santa Cruz de Teneriffan arkkitehti- ja kaupunkiperinnön kissalogosta, 2013. vol.3. Osa 3.2.1.


Toimituksellinen ja tutkimusryhmä: CICOP-säätiön arkkitehtuuriyksikkö.
Miguel ngel Fern ndez Matr n.
Gislaine Hasse
Jos Luis D lukee Mart nezin.
Sendy Hern ndez lvarez.

Valokuva: Jos M. Bossini Ruiz.Calle Del Amor, 1 Avda. 25 de Julio, 54
Descripción Documento Descargar Documento
No existe/n Documento/s para este Bien