CARLOS AROLA PÉREZ (CARTEL DEL CARNAVAL 1970)

SANTA CRUZ DE TENERIFE
- . -
Arola är författaren till 1970-affischen, denna gång Arola, fortsätter med liknande tillvägagångssätt: en fyllig, naturlig karaktär, med undantag för hans huvud, med en clowns ansikte, upptar mycket av affischens yta, och i detta fall också s på en platt bakgrund, alla röda. Märkningen av parternas namn, stad och datum upprätthålls, med kalligrafi ganska markerad, vilket skapar skuggor vid sin bas. Ovanför verkar studien av staden vilja integreras i karaktärens armar.CARLOS AROLA PÉREZ (CARTEL DEL CARNAVAL 1970)

CELESTINO CELSO HERN NDEZ : Ett halvt århundrade av affischer från Carnival of Santa Cruz de Tenerife. Från vinterlovet till karnevalerna, 1962-2015. Utgåva av den autonoma organisationen av fiestor och fritidsaktiviteter i staden Santa Cruz de Tenerife med sponsring av Mutua Tinerfe a.2016CARLOS AROLA PÉREZ (CARTEL DEL CARNAVAL 1970)

Arola föddes i Valencia de Alcantara, C ceres, den 21 januari 1939.

bosatt på Kanarieöarna från 1967 till sin död 1992.

Som reklamagent hade han ett företag i Santa Cruz de Tenerife, en publicitet, grundad av Carlos Arola, där hans dotter Beatriz Arola fortsätter att arbeta.

Arola författare till affischen 1970, var en medlem av juryn för affischer från Carnival of Santa Cruz de Tenerife, 1979, som medlem av Association of Advertising Technicians.CARLOS AROLA PÉREZ (CARTEL DEL CARNAVAL 1970)
Descripción Documento Descargar Documento
No existe/n Documento/s para este Bien

No existe/n Bien/es Relacionado/s