BATERÍA BUFADERO

SANTA CRUZ DE TENERIFE
- Arquitectura Militar. Fortificaciones -
Carretera de San Andrin rannalla sijaitseva Bafa a de Bufadero aloitti rakentamisensa 1800-luvun lopulla, vuosina 1897-8, Bufaderon ja Vallesecon rotkojen suuaukkojen välissä, lähellä La Juradan vuorijonoa.

Se on sotilaallinen rakennus, joka on rakennettu pohjoisen kaupungin rannikolle puolustavaksi tueksi maapallon mahdollisille vihollishyökkäyksille. Muinaisista ajoista lähtien Bufaderon rotkon suulla oli olemassa joukko pieniä valvonta- ja valvontakaappareita rannikkoosan tästä osasta, mutta vasta 1800-luvun lopulla, kun Espanjan kriisi Karibialla ja Ranskassa nousivat uudestaan. Rauhallinen, kun puolustuksia uudistettiin saarilla ja rakennettiin uusia. Tästä ajasta Bufaderon akkua voidaan tänään melkein ihailla sen esittämän pilaantumisen vuoksi. Kanariansaarten talousjohdon aikana linnoitus rakennettiin uudelleen ja sille annettiin uusia palveluja toisen maailmansodan aiheuttaman uuden kansainvälisen tilanteen edessä. Yli 30 vuoden ajan hylätty asennus on raunioina, jolloin Bufadero-telakan ja sataman konttiterminaalin rakentamisen jälkeen se on hyvin sisämaassa ja täysin paikallaan.

Se purettiin vuonna 1974.


Trapetsimuotoinen kasvirakennus, joka on suunniteltu tykistön sijoittamiseen, vartiointiin ja joka samalla käyttäytyi vahvana. Sisäänrakennettu laastitiilet ja useilla tornilla, jotka on jaettu koko metriä kohti.

Sen kahdeksan rauta- ja pronssipalaa kuuluivat Admiral Diego de Eguesin laivastoon, uppoutuneena Santa Cruzin satamaan sen jälkeen kun se oli hylännyt ja kukistanut Englannin amiraalin ryhmän Robert Blaken. Sitä pidettiin Costa del RA.n.7: n toisena taikinapostilla, jota kutsuttiin sitten G-9-akkuksi. Järjestettyjä kanavia tai osia kutsuttiin 240 mm: n Ordo ez: ksi, joita ei ollut koottu, otettiin käyttöön vuonna 1914 kolmella Munaiz Arg -ellen kappaleella, joiden koko oli 150/45 mm.


Tällä hetkellä se on yleensä rappeutuneessa ja hylätyssä tilassa. Pääjulkisivu on osittain purettu pääkaupungissa vuonna 2002 kärsineen kiihkeän myrskyn jälkeen. Merenpuoleisella puolella se on toiminut vuosien ajan rakennus- ja satamamateriaalien talletuksina.


KUNNALLISUUS Santa Cruz de Tenerife

Anagan piirin alue

SUORA N Carretera San Andr s B, Autov a 12


Osittaisen suojan aste.

Tässä tiedostossa lueteltujen esineiden suojausedellytyksiä ja sallittuja interventioita säätelevät päätelmät perustuvat historiallisen perinnön suojelemisen luettelon säännöksiin ja ovat seuraavat:

1. SUOJAUSOLOSUHTEET:

Artikla 18.a ' Osittaisen asteen suojausolosuhteet: Rakennuksen julkisivusuojaus '

2. HAKEMISEN EHDOT:

Artikkelin 26.1 ' interventio-olosuhteet osittaisen suojan asteessa '


- Santa Cruz de Teneriffan hoitosuunnitelma, osa 3, osa 3.2.1-3, asiakirja nro. 10.

- NORIEGA AG ERO, MA (2016). u2018Teneriffan saaren parannukset. Azon tornista toiseen maailmansotaan u2019, Cabildo de Tenerife. Teneriffalla.

- VV.AA. (1997). u2018 San Andr s, kaupungin historia u2019, kirjoittanut RODR GUEZ CABRERA, JC, Espanjan linnoissa, osa I: Andalusia a. Arag n. Asturias. Baleaarit Kanariansaaret Cantabria. Toim. Everest, DL, Le n.

- GARC A ARGUELLES, A. (1982). Artiller a: n historia Teneriffalla. Toimitettu grafiikka Teneriffasta, Santa Cruz de Tenerife.

- PINTO Y DE LA ROSA, JM (1996). Muistiinpanoja Kanariansaarten muinaisten linnoitusten historiasta. Ed. Kanariansaarten alueellinen sotamuseo, Santa Cruz de Tenerife.

Toimituksellinen ja tutkimusryhmä: CICOP-säätiön arkkitehtuuriyksikkö.
Miguel ngel Fern ndez Matr n.
Jos Luis D lukee Mart nezin.
Sendy Hern ndez lvarez.

Valokuva: Jos M. Bossini Ruiz.


Descripción Documento Descargar Documento
No existe/n Documento/s para este Bien

No existe/n Imagen/es para este Bien
No existe/n Bien/es Relacionado/s