ALEJANDRO TOSCO (CARTEL DEL CARNAVAL 2015)

SANTA CRUZ DE TENERIFE
- Bienes Muebles. Pintura -




Jälleen kerran säilyttääksemme sen, mitä voimme jo pitää tapana, vuoden 2015 juliste näyttää kääntyneen politiikkaan. Kirjailija, Alejandro Tosco (Santa Cruz de Tenerife, 1975), teki levossa kankaalle nimeltään Carnival Coral , Carnival- versiolle, jonka motto on tulevaisuus . Sieltä ja samasta kartellin esityksestä politiikka kulki Internetin välityksellä kuin metsäpalo, jota ruokkivat sosiaaliset ja yksittäiset alustat. Ja tämä johtaa siihen, että lukeudun jopa kaksinkertaisesti, kuten voidaan tuoda kaupunkien pormestarin tuolloin antamiin ilmoituksiin, tietävät ihmiset ovat sanoneet, että politiikan luominen on hyvä, koska se auttaa levittämään (D, Santa Cruz de Teneriffalla, 4. lokakuuta 2011) . Alejandron kanssa joidenkin plastisten taiteiden tilanne luodaan uudelleen, kun heille annetaan jo julistamani karnevaalijuliste. Myös tällä kertaa taiteilija turvautuu johonkin kuvakoostumukseensa ja mukauttaa vastaanotettua tilausta. Saatuaan toimeksiannon, Alejandro etenee ja pyytää luottamusta suorittaakseen ilmaisen tulkinnan puolueesta, jonka hän tuntee ja joka on elänyt chicharrero-lapsena lapsuudestaan asti. Karnevaalin vuoden 2015 painos oli syy tulevaisuuteen, tietysti vielä tietämiseen, miten olla ja siksi erittäin vapaasti tulkittavissa.



ALEJANDRO TOSCO (CARTEL DEL CARNAVAL 2015)

CELESTINO CELSO HERN NDEZ : Puoli vuosisataa julisteita Santa Cruz de Teneriffan karnevaalista. Talvilomista karnevaaleihin, 1962-2015. Painos Santa Cruz de Teneriffan kaupungin autonomisesta juhlasta ja virkistystoiminnasta Mutua Tinerfe sponsoroimalla a.2016



ALEJANDRO TOSCO (CARTEL DEL CARNAVAL 2015)

Alejandro Tosco

Teneriffan Santa Cruz, 1975

Maalari, kuvanveistäjä, kuvittaja.

Taiteellinen ryhmä, koulu tai tyyli : Abstrakti taide - maa Taide.

Näyttelyt (valinta):

Teneriffan oikean kasinon taidesali, 2000.

Kuvataidepiiri, Santa Cruz de Tenerife, 2004.

VI Tokion taiden festivaali, Tokio, 2006.

New Yorkin kansainvälinen taidefestivaali, 2007.

Galleri Geraldes da Silvalle, Porto, 2008.

Havannan biennaali, Havana, 2009.

Retrospektiivi: 20 vuotta maalaamisessa, La Recova Art Center, Santa Cruz de Tenerife, 2011.

Teneriffan Atlético TEA: n sininen. Taidetila, Santa Cruz de Tenerife, 2014.

Museot ja kokoelmat:

Kanariansaarten latinalaisamerikkalainen tutkimuslaitos, Puerto de La Cruz; Kuvataidemuseo, Velez, M laga; Caja Sur -kokoelma, Córdoba; Calvin museo, Mallorca; Meroden linnamuseo, Köln.



ALEJANDRO TOSCO (CARTEL DEL CARNAVAL 2015)
Descripción Documento Descargar Documento
No existe/n Documento/s para este Bien

No existe/n Bien/es Relacionado/s