ALBERTO CAÑETE CALVO (CARTEL 1966 Y 1967)

SANTA CRUZ DE TENERIFE
- Bienes Muebles. Pintura -
Samanlaisia piirteitä kuin Galarza -julisteissa, annettiin Alberto Catete Calvossa salatussa KNT- (Taranc n, Cuenca, 1914 -Santa Cruz de Tenerife, 1991), joka allekirjoitti useamman kuin yhden painoksen, jotka vastaavat vuotta 1966 ja 1967. Toisaalta, meillä ei ole mitään ikävää, jos otamme huomioon, että he olivat molemmat graafisen alan ammattilaisia ja että he olivat jopa vertailijoita Litograf a Romerossa, Santa Cruz de Teneriffalla. Ihmishahmo on edelleen läsnä ja edustaa itseään edelleen naamioituneena joko iloisena noitana tai venetsialaisena karnevaalina. Maski saa erityisen läsnäolon tämän kirjoittajan, joka toisaalta pyrkii täyttämään julisteen kokonaispinta, sävellyksissä tietyssä kauhuvakuudessa. Taiteilijan allekirjoitus näkyy toisella puolella ja hänen sukunimensä KT alkukirjaimetALBERTO CAÑETE CALVO (cartel 1966 y 1967)

CELESTINO CELSO HERN NDEZ : Puoli vuosisataa julisteita Santa Cruz de Teneriffan karnevaalista. Talvilomista karnevaaleihin, 1962-2015. Painos Santa Cruz de Teneriffan kaupungin autonomisesta juhlasta ja virkistystoiminnasta Mutua Tinerfe sponsoroimalla a.2016ALBERTO CAÑETE CALVO (cartel 1966 y 1967)

ALBERTO CA ETE

Taranc n, Cuenca, 1914 u2013 Santa Cruz de Tenerife, 1991.

Sarjakuvapiirros, maalari, muusikko ja näyttelijä.

Sisällissodassa taistelijana ollut republikaanilainen sai vankeuden. Hän perusti oleskelunsa Teneriffalla 40-luvun lopulta lähtien.

Hän työskenteli graafisessa luonnissa, luomalla tavaramerkkejä, mainoslauseita, institutionaalisia logoja ja julisteen tekijöitä, kuten esimerkiksi Santa Cruz de Teneriffan ja Puerto de La Cruzin talvilomaksi tehtyjä.

Hänestä tuli Litograf a Romero -yrityksen kaupallinen johtaja.ALBERTO CAÑETE CALVO (cartel 1966 y 1967)
Descripción Documento Descargar Documento
No existe/n Documento/s para este Bien

No existe/n Bien/es Relacionado/s