CASA DA MEMÓRIA

SÃO FILIPE
- Arquitetura civil. Cultural -
Sijaitsee entisessä Rua Judice Bicker -teoksessa, se on noin viidellä ovella varustetusta antigoarmaz-m: stä, joka on rakennettu ensimmäiseen metade do s ass XIX (1820–1830), Severino Anast cio Barbosa Vicente 'Nh Bino ' asumiseen.

u201 Jokainen Vasconcelosin Batista-komentajan espanjalainen tuomari Bicker rajoittuu kuitenkin Nh Binolle kuuluvan armon ylittämiseen. Depois dessa primeira moradia tai Nh Bino määräsi sinut rakentamaan edessäsi assobradada-talon, joka menee nyt kuukauden ajan Sacramento Monteiron Miseric rdia e vendeun tai Armaz ma Fid lion kautta, ja siitä tulee myyntihinnan teko. brutto '. BARBOSA, 1998, n. 266.

On tiedossa, että se oli suurkaupunkitalo ja Fidio de Sacramento Monteiron, Praian kaupungin, Ilha de Santigon, väliaikaisen yrityksen teko. Myöhemmin, kahden vuoden ajan 1923-1924, tai mesmo armaz m foi rio e armaz m da Kaupallinen yritys Manuel Gomes Madeira & Filha . ALVES, 1992, s. 11.CASA DA MEMÓRIA

Duas edifica on suorakaiteen muotoinen ja toistensa suuntainen ja rakennettu suuren rakennuksen ympärille. Koska duas konstruk on itsenäinen uma da outra, se avautuu eri reiteille. Uma das talot ovat asuntoja ea ulkopuolella? Jälkimmäinen suojaa Casa da Mem ria enquantoa, joka toimii elävänä kokemuksena. Casa da Mem ria julkisivun briasta jakoi säännöllisesti viittä janelaa ja portaa, mukaan lukien korvakorut ja yksinkertaisten muovauslinjojen kivet. Julkisivun päällä on keraamisen telhan koriste.CASA DA MEMÓRIA

ILHA Fogo

CONCELHO S tai Filipe
Paikallisuus S tai FilipeCASA DA MEMÓRIA

Pedran itsekantavat seinät ja neljän keraamisen telhan peite.CASA DA MEMÓRIA

O im vel foi kunnostettu vuonna 2001, se kuori tällä hetkellä säilyttäen alkuperäiset ominaisuutensa.CASA DA MEMÓRIA

-BARBOSA ja SILVA. (2018) 'venventio rio do patrim nio on Centro Hist Rico de S tai Filipe-Fogo '. S tai Filipen kunnankamari.

- BARBOSA, G. (1998) 'Hist ria do Fogo-S tai Filipe: Sobrados e Cemit rios '. Terra

- PDU. Kaupunkikehityssuunnitelma S tai Filipe. (1991) ' oform, Diagnostic e Centrios '. Kap Verden julkisten töiden ministeri.

- Kap Verden kulttuurillisen omaisuuden instituutti, u2013 IPC.

Equipe de reda oe tutkim o: Unidade de Arquitectura -säätiö tai CICOP.

Miguel Angel Fernandez Matran -johtaja

Gislaine Hasse - arkkitehti

D lcia Lenina Barbosa -kulttuuripäällikkö

Cristiano de Pina Silva - kulttuuripäällikkö

valokuvat:

Gislaine Hasse

D lcia Lenina BarbosaCASA DA MEMÓRIA
Descripción Documento Descargar Documento
Ficha GPC

No existe/n Bien/es Relacionado/s