CAMINHO DE PEREGRINAÇÃO CAPELA NOSSA SENHORA DO PERPÉTUO SOCORRO

SÃO FILIPE
- Rutas e sendeiros. Caminhos -
Cirka tio kilometer per år från staden S eller Filipe, på en plats som heter Antonio Pina, hittade vi Capela de Nossa Senhora do Socorro, byggd av fader Amaro Monteiro Pereira de Rebelo, vi var rädda för 1700-talet och rekonstruerade Det restaurerades flera gånger, i början av 1900-talet. Det är kopplat till religiösa legender, såsom traditionellt försvinnande, och hittade senare en helig bild som inte är lokal eller som härstammar från en byggnad.

På grund av det faktum att han fick en familjens titel från de omgivande capelaerna och de omgivande länderna, är det känt att det har inträffat flera incidenter, främst på grund av de många ljus som ägnas åt dig och gör strukturen på Madeira. Det senaste året inträffade i början av 1900-talet. Det byggdes inte om eller madeira foi ersattes av stiftelse.

Kändaren är från Nossa Senhora do Perp tuo Socorro så ingen 5 augusti. En tradi o da ilha var att fira ett stort firande, eftersom det firar eller ger eukaristin och prociss, följt av en själ eller med alla pilgrimer. Just nu är det många invandrare.

Nossa Senhora do Perp tuo Hjälp till att skydda två resenärer i ufragor. Det förstås av resenärer som marinheiros och de som arbetar och reser havshår och ber om skyddet av Nossa Senhora för att svälja en bomb, också för migranter, som gick av i Fogo vo-logotypen för att besöka Nossa Senhora före iremånaden Se dina familjer.CAMINHO DE PEREGRINAÇÃO CAPELA NOSSA SENHORA DO PERPÉTUO SOCORRO

No sul da ilha do Fogo, perto da kustområdet söder om Forno, Luzia Numes e Patim, ligger vid Hermitage of Nossa Senhora do Perp tuo Socorro, omgiven av ett stort område med klippor, buskar och betesmarker som är spridda från o Monte Genebra i riktning mot flygplatsen i San Felipe och att det, eftersom det är ett område med fällning, är oregelbundet, betraktat som ett pastaområde, på ett avstånd av cirka 11 km från huvudstaden S eller Filipe.

Med implantation eller kostnad, landsarkitektur, blygsam arkitektur.

Ainda hoje, jag ger dig en plats, jag vet hur man kan indikera de trasiga och svåra resvägarna och genom två quais animis e pessoas desciam genom väggarna som är verticais av pedras, att skaffa för Fonte Pena eller andra uppstigande guider som finns i områden av seixos na costa.

1980 genomfördes ett nytt tillträdesväg, eller två hängivna togs upp av de två välgörarnas levar eller fader Frei Camilo Torassa, mitt i San Felipe, för att placera en capelainstallation, vilket möjliggjorde samlingen av grupper. av pilgrimer.

Enligt den sista ägaren, Dona Gizela Vasconcelos Barbosa Vicente de Pina, Irm os Capuchinhos, 1999, för att avsluta eller köpa en capela i det omgivande landet, som tjänar som melhorform för att äta eller mariana da ilha.CAMINHO DE PEREGRINAÇÃO CAPELA NOSSA SENHORA DO PERPÉTUO SOCORRO

ILHA Fogo

CONCELHO S eller Filipe
PLATS Antonio PinaCAMINHO DE PEREGRINAÇÃO CAPELA NOSSA SENHORA DO PERPÉTUO SOCORRO

För stort att äta eller för Virgem att när emigranterna återvände till Spanien, till det första som fazem, mesmo innan de besökte sina släktingar, besökte eller uppförde helgedomen Nossa Senhora do Perp tuo Socorro och räddade hårstrån Freis Capuchinhos. Festligheterna i Nossa Senhora do Perp tuo Socorro firas den 5 augusti. En tradi o da ilha var att fira ett stort firande, eftersom det firar eller ger eukaristin och prociss, följt av en själ eller för alla pilgrimer. För närvarande är jag migranter till festa re ne muitas pessoas.

Han berättade för Lenda att en pastor hittade, i Spanien eller bland pedras, en bild som Nossa Senhora do Perp tuo Socorro representerade. Levou-a för S eller Filipe, där op roco a colocou no altar da Igreja Matriz. Nej nästa dag hittades jag (herde mesmo hår, enligt lenda) av tre accessportal och placerades nyligen inget altare. Tre dagar senare, eller mesmo pastor hittade imagem, inte na igreja, men ingen mesmo plats, na rocha, där han ursprungligen kommer att hitta. Landets donationer hittades i en cappella, en familj av fadern Amaro Monteiro Pereira de Rabelo, av S. Felipe, tolkad eller vad som hände som eller önskningar av Nossa Senhora da Ajuda från Terma Capela ingen lokal mesme där det dök upp.
E outra lenda säger att uppgifterna härstammar från dess konstruktion, efter det sjuttonhundratalet, det fanns inga framsteg i S eller Filipe, men att nästa plats var uppfört eller fristad, fora siktade pranchas de madeira na praia och senare foram används i konstruktion eller Santu rio. Vissa säger att jag har vänt mig till ett mirakel och andra trodde att jag har blivit ett skeppsbrott och det kan hända att det i denna relevans är ett passagerar- eller ou- eller prioskepp.CAMINHO DE PEREGRINAÇÃO CAPELA NOSSA SENHORA DO PERPÉTUO SOCORRO

DIST NCIA 12 km

NIVÅ 486 m
OFFENTLIGT PROPRIEDADE

KOORDINATER STARTAR 14.894307, -24.495450

SLUTSKORDINATER 14.852172, -24.455425CAMINHO DE PEREGRINAÇÃO CAPELA NOSSA SENHORA DO PERPÉTUO SOCORRO

- FERNANDES, JM i HPIP u2013 Patrimony of Portuguese Influence. http://www.hpip.org/def/pt/Homepage/Obra?a=1725 åtkom den 10/12/18.

-Irm eller Capuchinhos. 'Santuio Nossa Senhora do Socorro '. http://www.capuchinhoscv.org/index.php/pastoral/santuario-nossa-senhora-do-socorro öppnas 07/10/18.

-INFORPRESS Ag ncia Caboverdiana de Not cias. u201 CIlha do Fogo: Hundratals katolska fonder förväntas i helgen inte Santuio de Nossa Senhora do Socorro '. http://www.inforpress.publ.cv/ilha-do-fogo-centenas-de-fieis-catolicos-sao-esperados-este-fim-de-semana-no-santuario-de-nossa-senhora-do- lättnad / samråd den 10/07/18.

Team redigerat eller forskar eller:

Foundation Architecture Unit eller CICOP.

Miguel Angel Fernandez Matran-regissör

Gislaine Hasse- Arkitekt

Road and Path Unit (UCASE) från CICOP Foundation

Felipe Monz n- Professor ULL.

fotografier:

www.capuchinhoscv.org

www.inforpress.publ.cv


Descripción Documento Descargar Documento
Ficha GPC

No existe/n Bien/es Relacionado/s