CAMINHO DE PEREGRINAÇÃO CAPELA NOSSA SENHORA DO PERPÉTUO SOCORRO

SÃO FILIPE
- Rutas e sendeiros. Caminhos -
Noin kymmenen kilometriä vuodessa S- tai Filipe -kaupungista Antonio Pinan nimeltä paikassa löysimme isän Amaro Monteiro Pereira de Rebelon rakentaman Capela de Nossa Senhora do Socorron, kärsimme 1800-luvulta ja rekonstruoimme Se kunnostettiin useita kertoja, vuoden 1900 alkupuolella. Se liittyy uskonnollisiin legendoihin, kuten perinteiseen häviämiseen, ja myöhemmin löytyi pyhä kuva, joka ei ole paikallinen tai joka on peräisin rakennuksesta.

Koska hän sai perheen tittelin ympäröivältä kappelilta ja ympäröiviltä mailta, on tiedossa, että tapauksia on ollut useita, lähinnä monien kynttilöiden vuoksi, jotka harrastajat nostavat ja tekevät Madeiran rakenteesta. Viimeinen vuosi tapahtui 1900-luvun alkupuolella. Sitä ei rakennettu uudelleen tai Madeira foi korvattiin säätiöllä.

Julkkis on kotoisin Nossa Senhora do Perp to Socorrosta, joten ei 5. elokuuta. Perinteisenä odotuksena oli juhlia suurta juhlaa, koska se juhlii tai antaa Eucharistia ja julistaa, jota seuraa sielu tai kaikki pyhiinvaeltajat. Tällä hetkellä, tällä hetkellä, on paljon siirtolaisia.

Nossa Senhora do Perp tuo Auttaa suojelemaan kahta matkustajaa ufragossa. Sitä ymmärtävät matkustajat, jotka matkustavat meriheiroja, ja ne, jotka työskentelevät ja matkustavat merihiuksilla ja vaativat Nossa Senhoran suojelemista pommin nielemiseksi, myös siirtolaisille, jotka laskeutuivat Fogo vo -logoon käydäkseen Nossa Senhorassa ennen kuukauden iremiä. Katso perhettäsi.CAMINHO DE PEREGRINAÇÃO CAPELA NOSSA SENHORA DO PERPÉTUO SOCORRO

No sul da ilha do Fogo, Fornon eteläpuolella sijaitseva Perto da -rannikon rannikkoalue, Luzia Numes e Patim, sijaitsee Nossa Senhora do Perp tuo Socorron Eremitaasissa, jota ympäröi suuri alue kiviä, pensaita ja laitumia, jotka ovat levinneet tai Monte Genebra San Felipen lentokentän suuntaan ja koska se on saostuma-aluetta, se on epäsäännöllinen, pasta-alueena pidettävänä, noin 11 km: n päässä S: n tai Filipen pääkaupungista.

Kun istutus tai kustannukset, maa-arkkitehtuuri, vaatimaton arkkitehtuuri.

Ainda hoje, annan sinulle paikan, osaan osoittaa rikkoutuneet ja vaikeat matkatiet ja kahden quais animis e pessoas desciam -seinän läpi pedran vertikaaliset seinät hankkiaksesi Fonte Penalle tai muille syntyville gua-oppaille alueilla seixos na costa.

Vuonna 1980 suoritettiin uusi pääsytapa tai kaksi avustajaa levar tai isä Frei Camilo Torassa nostivat kaksi harrastajaa keskellä San Felipeä asettamaan kappela-asennuksen, joka sallii ryhmien kokoamisen. pyhiinvaeltajia.

Viimeisen omistajan, Dona Gizela Vasconcelos Barbosa Vicente de Pinan, Irm os Capuchinhos, mukaan vuonna 1999 viimeistellä tai ostaa kappelia ympäröivältä maalta, joka toimii melhor-muodona syödäkseen tai mariana da ilhaan.CAMINHO DE PEREGRINAÇÃO CAPELA NOSSA SENHORA DO PERPÉTUO SOCORRO

ILHA Fogo

CONCELHO S tai Filipe
SIJAINTI Antonio PinaCAMINHO DE PEREGRINAÇÃO CAPELA NOSSA SENHORA DO PERPÉTUO SOCORRO

Suuri syödäkseen tai Virgemille, että kun siirtolaiset palasivat Espanjaan, ensimmäiseksi, joka fazem, mesmo ennen vierailua sukulaisilleen, vierailua tai pystytettyä pyhäkköä Nossa Senhora do Perp tuo Socorroon ja pelasti hiuksia Freis Capuchinhos. Nossa Senhora do Perp tuo Socorron juhlia vietetään 5. elokuuta. Perinteisenä odotuksena oli juhlia suurta juhlaa, koska se juhlii tai antaa Eucharistia ja julistaa, jota seuraa sielu tai kaikki pyhiinvaeltajat. Tällä hetkellä olen siirtolaisia festa re ne muitas pessoaseen.

Hän kertoi Lendalle, että pastori löysi Espanjassa tai pedrien joukosta kuvan, jota Nossa Senhora do Perp tuo Socorro edusti. Levou-a S: lle tai Filipelle, missä op roco colocou no altar da Igreja Matriz. Ei seuraavana päivänä, kolme löytöportaalia (lendan mukaan paimen mesmo-hiukset) löysin minusta, eikä hänelle asetettu mitään alttaria. Kolme päivää myöhemmin, tai mesmo-pastori löysi imagem, ei na igreja, mutta ei mesmo paikka, na rocha, mistä hän alun perin löytää. Maan lahjoitukset löydettiin a cappella, isän Amaro Monteiro Pereira de Rabelon perheestä, jonka kirjoitti S. Felipe, tulkitsi tai mitä tapahtui tai Terma Kaplan Nossa Senhora da Ajudan toiveita ei löytynyt, paikallista mesmeä siellä missä se ilmestyi.
E ulkomaalainen kertoo, että sen tiedot ovat peräisin sen rakentamisesta, XVIII vuosisadan jälkeen S tai Filipessä ei tapahtunut edistystä, mutta että seuraava paikka pystytettiin tai pyhäkkö, foorumin näkökykyiset pranchas de madeira na praia ja myöhemmin foram käytetään rakennuksessa tai Santu riossa. Jotkut sanovat, että olen kääntynyt ihmeeseen, ja toiset ajattelivat, että minusta on tullut haaksirikko ja saattaa olla, että tässä merkityksessä on kohta, ou tai prio-alus.CAMINHO DE PEREGRINAÇÃO CAPELA NOSSA SENHORA DO PERPÉTUO SOCORRO

DIST NCIA 12 km

TASO 486 m
JULKINEN OMINAISUUS

KOORDINAATTIEN ALOITTAMINEN 14.894307, -24.495450

LOPULLISET KOORDINAATIT 14.852172, -24.455425CAMINHO DE PEREGRINAÇÃO CAPELA NOSSA SENHORA DO PERPÉTUO SOCORRO

- FERNANDES, JM HPIP: ssä u2013 holhous Portugalin vaikutuksesta. http://www.hpip.org/def/pt/Homepage/Obra?a=1725 käyttöoikeus 12.10.18.

-Irm tai Kapuchinhos. 'Santuio Nossa Senhora do Socorro '. http://www.capuchinhoscv.org/index.php/pastoral/santuario-nossa-senhora-do-socorro, käyttöoikeus 10.7.1998.

-INFORPRESS Ag ncia Caboverdiana de Ei cias. u201 CIlha do Fogo: Satoja katolisia rahastoja odotetaan tänä viikonloppuna, ei Santuio de Nossa Senhora do Socorro '. http://www.inforpress.publ.cv/ilha-do-fogo-centenas-de-fieis-catolicos-sao-esperados-este-fim-de-semana-no-santuario-de-nossa-senhora-do- helpotus / kuultu 10.7.1818.

Ryhmän toimitukset tai tutkimukset tai:

Säätiöarkkitehtuuriyksikkö tai CICOP.

Miguel Angel Fernandez Matran -johtaja

Gislaine Hasse - arkkitehti

CICOP-säätiön tie- ja polkuyksikkö (UCASE)

Felipe Monz n - professori ULL.

valokuvat:

www.capuchinhoscv.org

www.inforpress.publ.cv


Descripción Documento Descargar Documento
Ficha GPC

No existe/n Bien/es Relacionado/s