CÂMARA MUNICIPAL DE PRAIA

PRAIA
- Arquitetura civil e residencial. Edificios públicos -
1845. Praian kunnan rakennustyöt aloitettiin. Muutamia foorumeita, jotka purettiin asennettuna, on.

1850. C Mara Municiapl -rakennus on rakenteilla

1859. Kellotorni on valmis, se asennetaan tai kiitetään, sinot asennettiin ja kaikki pedran, alvenarian ja carpintarian työt valmistuivat. Tänä vuonna se asennetaan tai skaalataan, huoneissa paperivuorat ja maalaukset.

1860. Pääsihteerille Geral do Governolle tai engenheiro Janu rio Correia de Almeidalle 31. heinäkuuta päivätyssä kirjeessä hän pyysi, että hänelle ilmoitettaisiin kuvernöörille, että presidentti Isidoro Jos de Sousas Carvalho toimitetaan luovutuksena 23. heinäkuuta 1860 mennessä. .

1860. Uudistamisen tai kunnallisen rakennuksen valmistuminen.

1861. Tämä rakennus otetaan käyttöön kunnalliskaupungissa tai Justi aeo Liceu Nacional -tuomioistuimessa.

Väliaikainen kuvernööri Geral, Janu Rio Correia de Almeida, Em Nome de Sua Majestade tai Rei D. Pedro V, vihittiin 19. tammikuuta 1861 tähän ensino-perustamiseen.

1864. Toinen F. Travassos O Pa o do Conselho um rakennus, joka ansaitsee naarmuuntumisen kuori ele nica da sof construction o, kuoren sisustusjakelu e pela dekor o que hoje fazem da C ma Municipal da Praia um kaksi tärkeintä rakennusta Nossas col nias. Yhtään kunnallista rakennusta ei ole asennettu Administraan tai Conselhoon tai kunnan arkistoihin, kuten tai Liceu Nacionaliin.

1875. Na hindira da C mara leijuu kasvia tai eukalyptusta, Rvores da Guinea e outras origens, kääntämällä um jardim de aclimata o.

1880. Praian kaupungista tuli 12. tammikuuta 1880 tapaus. Tai edes syödä ilman mitään osastoa, jossa valtiovarainministeriön sihteeri toimii. Arquivos e demais foram -arvot siirretään tai Clube Recreativo. O Pa o do Concelho passou työskennellä väliaikaisesti ...CÂMARA MUNICIPAL DE PRAIA

Se rakentaa tai ainutlaatuisen arkkitehtoteoksen, jolla on paikallisia voimia edustavia julkisia ominaispiirteitä.

Edessä oleva julkisivu on symbolinen julkisivu duaskasveista, joiden kellotorni ei sijaitse keskustassa. Distribuem-se tr s portas no no r r-do-ch oe tr s janelat eivät kulje yläpuolella, molemmilla puolilla rakennuksen keskusrunkoa. Neste, pääsy sisätiloihin tapahtuu Meio Ponton kaarissa olevan portaalin kautta ja yläosassa Porta-Janela Varandan kanssa. Samanaikaisesti kuin koristeellinen rakennuksen reunalla suojaamme guasien seinät ja piilota Telhadon rajat. Julkisivun keskiosa on segmentoitu koristeellisilla siloraateilla varustettujen pilasterien kautta, jotka myös päättyvät julkisivun kulmiin, huomioiden kellotornin ja rakennuksen keskusosan.

Kellotornissa näkyy pieni varanta lasipidikkeellä ja keskitorni.

Tai telhado do edif cio a quatro guas. Na cimalha e na extremidade dos cunhais olemassa ihmisten kasvojen muotoisilla ragulailla, jotka valitsevat oppaan ulko- tai ulkopuolelle.

Rakennuksen ja tornin nenät raajat, pienet veistokset.CÂMARA MUNICIPAL DE PRAIA

CONCELHO Praia
SIJAINTI Plateau
ENDERE TAI Rua do Banco UltramarinoCÂMARA MUNICIPAL DE PRAIA

Cantaria, alvenaria ja telhas kattavuus.CÂMARA MUNICIPAL DE PRAIA

Yksityiskohtainen kaupunkisuunnitelma Plateau - PUD / 98CÂMARA MUNICIPAL DE PRAIA

PLATEAU CLASSIFICA TAI HERITAGE PROSESSI

C Mara Municipal da Praia

GOMES, Louren o: Kaupunki-, muisti- ja taidekriitikot: Praian historiallinen keskus - Extremo - Sul (vuodesta 1840 tänään). 2011. Praia. Edi on Uni-CV.

SIPA-tietojärjestelmä tai arkkitehtoniseen omaisuuteen. DGPC - Dire-o Geral do Patrim nio Cultural. http://www.monumentos.gov.pt/Site/APP_PagesUser/SitePageContents.aspx?id=08a335ea-db85-4fdd-862b-fe6e623e44a8, käyttöoikeus 12. heinäkuuta18.

Equipe de reda oe tutkim o: Unidade de Arquitetura Funda tai CICOP.

Miguel Angel Fernandez Matran -johtaja

Gislaine Hasse - arkkitehti

Aar n Jos Armas de la Rosa - tekninen arkkitehti

valokuvat:

Gislaine Hasse

Aar n J. Ruusun aseetCÂMARA MUNICIPAL DE PRAIA
Descripción Documento Descargar Documento
Ficha GPC CICOP

CONJUNTO PATRIMONIAL
CÂMARA MUNICIPAL DE PRAIA PLATEAU ou PLATÔ - Cat:Bairro