CASA LOS BAUTE

ARONA
- Arquitectura Civil y Doméstica. Arquitectura Tradicional Rural Señorial -
1600- ja 1800-luvun kiinteistö, Aronan perinteisen maaseutuarkkitehtuurin tyypillisyys, pääosin varakkaille viljelijöille tai maanomistajien perheille kuuluneiden kaksikerroksisten talojen kanssa (tilavan asunnon ympärille on järjestetty tilavia koteja, joissa huoneet on yhdistetty juoksijat ja rajoitettu avoimilla gallerioilla). Laitoksen monimutkaisuuden, sen materiaalien ja viimeistelyjen laadun vuoksi se on erinomainen esimerkki perinteisestä arkkitehtuurista sen viljellyimmässä muodossa. Se on Aronan historiallisen keskustan ainoa omaisuus, josta on parveke.

Bibliograf vastaanottajalle:

- PÄÄTÖS 70/2007, 2. huhtikuuta, julistamalla Aronan historiallinen keskusta kulttuurin kannalta kiinnostavaksi alueeksi luokalla Historiallinen joukko. Liite.

- Aronan historiallisen yhtyeen opas. Aronan kaupungintalo.CASA LOS BAUTE

Rakennus, joka muodostuu kahdesta suorakaiteen muotoisesta navasta, jotka on järjestetty kohtisuoraan muodostaen 'L ', avoimella pihalla ja useilla paritalorakennuksilla, jotka ovat yhden ja kahden kerroksen korkeita. Kahden korkeuden pääjulkisivu, jossa on epäsäännöllisesti jakautuneet aukot, ja puinen parveke peitetty yksinkertaisilla ominaisuuksilla.CASA LOS BAUTE

SAARI Tenerife

Aronan kunta
ZONE Historic kypärä
OSOITE La Bodega, 10CASA LOS BAUTE

Muurauslaatikot, seinien kivit ja kaltevat katot, joissa kaksi ja neljä vettä.CASA LOS BAUTE
  • PÄÄTÖS 70/2007, 2. huhtikuuta, julistamalla Aronan historiallisen keskustan kulttuurin kannalta tärkeäksi omaisuuseräksi luokalla Historiallinen yhtye. Liite.
  • Aronan historiallisen yhtyeen opas. Aronan kaupungintalo.

Toimituksellinen ja tutkimusryhmä: CICOP-säätiön arkkitehtuuriyksikkö.

Miguel ngel Fern ndez Matr n.

Gislaine Hasse.Sikorski

Valokuvat: Gislaine Hasse SikorskiCASA LOS BAUTE

Tämä kiinteistö sisältyy Aronan historialliseen joukkoon, joka julistettiin BIC: ksi PÄÄTÖKSellä 70/2007, 2. huhtikuuta.CASA LOS BAUTE
Descripción Documento Descargar Documento
Ficha GPC CICOP