CAMINO LADERAS DEL ALMÁCIGO, 7

ARONA
- Arquitectura Civil y Doméstica. Arquitectura Tradicional Rural Popular -
En kopia av den traditionella landsbygdsarkitekturen i Arona. XVIII-XIX århundraden. I dessa arkitektoniska typologier är de använda materialen i allmänhet dåliga linjer (sten, lera, trä u2026), anpassar sig till de tillgängliga materialen i miljön och till de ekonomiska resurser som finns tillgängliga för dem, i allmänhet knappast. De har vanligtvis bara en våning, även om det finns två, byggda av torr sten och täckta med fyrvattenplattor.

Bibliografi: BESLUT 70/2007, av den 2 april, där han förklarar det historiska centrum av Arona som en plats för kulturellt intresse, med en kategori av historiska uppsättningar. Bilaga.

Guide för Arona Historical Ensemble. Arona stadshus.CAMINO LADERAS DEL ALMÁCIGO, 7

Bygga enkla linjer. Den har två fartyg med rektangulär plan: det första av två höjder och täckt med fyra vatten och det andra terrasserat i linje med en enda anläggning och sluttande tak till två vatten. På fasaderna fördelar det sex hål, fyra dörrar på bottenvåningen och två fällbara bladfönster och träluckor på andra våningen.CAMINO LADERAS DEL ALMÁCIGO, 7

ISLAND Teneriffa

Arona MUNICIPALITY
ZONE Historisk hjälm
RIKTNING N Väglutningar av Alm cigo, 7CAMINO LADERAS DEL ALMÁCIGO, 7

Murverk lastar väggar, sluttande tak med två och fyra keramiska tegeltakCAMINO LADERAS DEL ALMÁCIGO, 7

Den här egenskapen ingår i omfattningen av den historiska uppsättningen Arona som förklarades BIC av DECREE 70/2007, av den 2 april.CAMINO LADERAS DEL ALMÁCIGO, 7

-DECRETO 70/2007, av den 2 april, förklarar det historiska centrum av Arona som en plats för kulturellt intresse, med en kategori av historiska set. Bilaga.

-Guide of the Arona Historical Complex Arona stadshus.

Redaktions- och forskarteam : Arkitekturenhet vid CICOP Foundation.

Miguel ngel Fern ndez Matr n.

Gislaine Hasse

Fotografier: Gislaine Hasse Sikorski.CAMINO LADERAS DEL ALMÁCIGO, 7
Descripción Documento Descargar Documento
Ficha GPC CICOP