CAMINO LADERAS DEL ALMÁCIGO, 7

ARONA
- Arquitectura Civil y Doméstica. Arquitectura Tradicional Rural Popular -
Kopio Aronan perinteisestä maaseudun perinteisestä arkkitehtuurista. XVIII-XIX vuosisadat. Näissä arkkitehtonisessa tipologiassa käytetyt materiaalit ovat yleensä huonoja linjoja (kivi, muda, puu u2026), jotka sopivat ympäristön käytettävissä oleviin materiaaleihin ja niiden käytettävissä oleviin taloudellisiin resursseihin, yleensä niukasti. Niillä on yleensä vain yksi kerros, vaikka niitä on kaksi, rakennettu kuivasta kivestä ja peitetty neljällä vesilaatalla.

Bibliografia: PÄÄTÖS 70/2007, 2. huhtikuuta, julistaa Aronan historiallinen keskusta kulttuurin kannalta kiinnostavaksi alueeksi, johon sisältyy historiallinen joukko. Liite.

Aronan historiallisen yhtyeen opas. Aronan kaupungintalo.CAMINO LADERAS DEL ALMÁCIGO, 7

Yksinkertaisten linjojen rakentaminen. Sillä on kaksi suorakaiteen muotoista alusta: ensimmäinen kahdesta korkeudesta ja peitetty neljällä vedellä ja toinen rivitalossa yhden kasvin linjassa ja kalteva katto kahteen veteen. Julkisivuilla se jakaa kuusi reikää, neljä ovea pohjakerroksessa ja kaksi taitettavaa ikkunaa ja puiset ikkunaluukut toisessa kerroksessa.CAMINO LADERAS DEL ALMÁCIGO, 7

SAARI Tenerife

Aronan kunta
ZONE Historic kypärä
SUORA N Alm cigon rinteet, 7CAMINO LADERAS DEL ALMÁCIGO, 7

Muurauslasiseinät a, viistot katot kahdella ja neljällä keraamisella tiilikatollaCAMINO LADERAS DEL ALMÁCIGO, 7

Tämä kiinteistö sisältyy Aronan historialliseen joukkoon, joka julistettiin BIC: ksi PÄÄTÖKSellä 70/2007, 2. huhtikuuta.CAMINO LADERAS DEL ALMÁCIGO, 7

-DECRETO 70/2007, 2. huhtikuuta, julistamalla Aronan historiallisesta keskustasta kulttuurin kannalta mielenkiintoisia kohteita luokalla Historiallinen joukko. Liite.

- Aronan historiallisen kompleksin opas. Aronan kaupungintalo.

Toimituksellinen ja tutkimusryhmä : CICOP-säätiön arkkitehtuuriyksikkö.

Miguel ngel Fern ndez Matr n.

Gislaine Hasse

Valokuvat: Gislaine Hasse Sikorski.CAMINO LADERAS DEL ALMÁCIGO, 7
Descripción Documento Descargar Documento
Ficha GPC CICOP