ALMÁCIGO CENTENARIO

ARONA
- Especies Vegetales. Árbol Monumental -
Aronan historiallisessa keskustassa on sadan vuoden ikäinen taimenäyte, jonka korkeus on yhdeksän metriä ja joka sisältyy Teneriffan monumentaalisten puiden kirjaan.

Atlantic Pistacia on saarille kotoisin oleva laji. Se on puu, joka yhdessä palmujen, lohikäärmepuiden, katajien ja laajan alaosan kanssa on osa ns. Termofiilistä metsää, avointa kasvistoyhteisöä, joka asuttaa luonnollisesti saarten keskialueet alueilla, joilla sateet eivät ole kovin suuria. . Tällä hetkellä erittäin uhanalainen, koska sen luonnollinen levinneisyysympäristö on yhtäpitävä väkirikkaimpien alueiden ja kaupunkikehityksen kanssa.ALMÁCIGO CENTENARIO

DECREE 70/2007, 2. huhtikuuta, jossa Aronan historiallinen keskusta julistetaan kulttuurihistorialliseksi alueeksi historialliseksi alueeksi. Liite.

Opas Aronan historialliselle kompleksille. Aronan kaupunginvaltuusto.

HERNÁNDEZ GONZÁLEZ, M. “Teneriffa. Historiallinen ja kulttuuriperintö ”. 2002. Toimittaja Rueda. Santa Cruz Teneriffalta.

https://www.webtenerife.com Kuului 14.12.2019

Luonnos- ja tutkimusryhmä : CICOP-säätiön arkkitehtuuriosasto.

Miguel Ángel Fernández Matrán.

Gislaine Hasse.ALMÁCIGO CENTENARIO

Almácigoa edustaa kunnan heraldinen kilpi ja muistuttaa suuresta näytteestä, joka ilmeisesti oli kaupungin keskustassa lähellä kaupungintaloa.ALMÁCIGO CENTENARIO
Descripción Documento Descargar Documento
Ficha GPC CICOP